Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Razmisljam se da li da uzmem da citam Eragona.... A ne procitam njega definitivno cu uzeti 24 devojke za 7 dana. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitala sam tu knjigu...bas je slatkaRazmisljam se da li da uzmem da citam Eragona.... A ne procitam njega definitivno cu uzeti 24 devojke za 7 dana.![]()
Procitala sam tu knjigu...bas je slatka![]()
JA nemam vremena da za vreeme skole citam nesto za moju dusu vec samo budjave lektire...
Lektira nikako ne moze biti ''budjava'',a ni beskorisna,veruj mi. Odredjene knjige ti se jednostavno mogu dopasti,ili ne. Sta bi ti citala za svoju dusu?
Procitala sam dnevnik jedne narkomanke... A o cemu se radi u "Obelezenoj"?Ljudi, knjige ''Obelezena"-Milica Blagojevic Jankovic, "Dnevnik jedne narkomanke-Povratak na pravi put". . . To su knjige. . .
I naravno "Mi deca sa stanice zoo". . .
I jedna koju sam letos catala "Princeza sultana". . .
To su, naj, naj, knjige, koje svima preporucujem. .
Mada "Obelezena" iskreno preporucujem svim devojkama, knjiga je stvarno izuzetna. . .
Ljudi, knjige ''Obelezena"-Milica Blagojevic Jankovic, "Dnevnik jedne narkomanke-Povratak na pravi put". . . To su knjige. . .
I naravno "Mi deca sa stanice zoo". . .
I jedna koju sam letos catala "Princeza sultana". . .
To su, naj, naj, knjige, koje svima preporucujem. .
Mada "Obelezena" iskreno preporucujem svim devojkama, knjiga je stvarno izuzetna. . .
Ozbiljno...ja hocu da je procitam...ali ne stizem,knjige iz biblioteke stoje kod mene vec mesec dana:???:Ja sam procitala "Mi deca sa stanice zoo" josh odavno...izuzetno jeziva knjiga...
Ozbiljno...ja hocu da je procitam...ali ne stizem,knjige iz biblioteke stoje kod mene vec mesec dana:???: