Šta čitate?

omg danas sam listao neke enciklopedije koje ovako ne smem da pipam po knjižarama, je bote sve po min 5k

khm, 40k je kompletno Larus izdanje pa ti vidi :mrgreen:
A s obzirom da moj ortak ima sve(al starije izdanje) ne mora da brinem xD
Čak je kod mene prvi tom :P

Ako sam nešto naučio u ovoj šugavoj školi, to je tehničko i detaljno analiziranje... što znači, idem od početka do kraja
Tako sam i ovu enciklopediju krenuo, entuzijastično ofc... xD
Imam i Enciklopediju Nauke, tu sam čak do pola stigao u šestom osnovne, a onda sam došao do dela sa hemijom koju ni tad nisam mogao da svarim xD

Mislim da te knjige nisu ni prevedene na srpski, to su valjda manje poznata Kingova dela.... mada imas Zelenu milju, To, Salemovo, po kojima su takodje uradjeni ne tako dobri filmovi, mada s navedena dela odlicna...Kingova naravno.... i da, imas i Shining, ako si gledao film sa Nikolsonom, e pa i taj je snimljen po Kingovoj knjizi

khm, 40k je kompletno Larus izdanje pa ti vidi :mrgreen:
A s obzirom da moj ortak ima sve(al starije izdanje) ne mora da brinem xD
Čak je kod mene prvi tom :P

Ako sam nešto naučio u ovoj šugavoj školi, to je tehničko i detaljno analiziranje... što znači, idem od početka do kraja
Tako sam i ovu enciklopediju krenuo, entuzijastično ofc... xD
Imam i Enciklopediju Nauke, tu sam čak do pola stigao u šestom osnovne, a onda sam došao do dela sa hemijom koju ni tad nisam mogao da svarim xD
Imao si hemiju u sestom osnovne? Poganoooo.

Mislim da te knjige nisu ni prevedene na srpski, to su valjda manje poznata Kingova dela.... mada imas Zelenu milju, To, Salemovo, po kojima su takodje uradjeni ne tako dobri filmovi, mada s navedena dela odlicna...Kingova naravno.... i da, imas i Shining, ako si gledao film sa Nikolsonom, e pa i taj je snimljen po Kingovoj knjizi
Ebi ga ja se taman ponadao da cu citati Misery ili Secret Window, mada sam odgledao film Misery pre par dana ali sam hteo da vidim kakva je knjiga posto je film vrh.

The mist je valjda samo priča ili tako nešto, nema ni sto stranica, valjda je prevedena al teško se nalazi

Film je odlican samo je kraj nevidjeno glup.

Srecom, neko mi je nekad preporucio njegova dela. ;)

Srecan rodjendan, onda. Sa zakasnjenjem.

Hvala
th_bye.gif

E ako ni jednu od ovih ne nadjem mozda cu uzeti Shining pa me zanima sta mislis o knjizi(ako si je citao)?
Je l' mnogo bolja od filma?

Čitaj Zelenu Milju, to ti je provereno bolja od filma, a sam film je madafakin baddass

Jedina knjiga koja mi nije bolja od filma koji je rađen po njoj je sam Puzov "Kum".

Začuđujuće pošto uvek bude knjiga bolja, al Brando i Paćino stvore takvu atmosferu u filmu da čak ni vizuelizacija njihovih figura tokom čitanja nije to to :D

E ako ni jednu od ovih ne nadjem mozda cu uzeti Shining pa me zanima sta mislis o knjizi(ako si je citao)?
Je l' mnogo bolja od filma?

Knjiga To je vrhunac Kingovog stvaralastva, a opet je mini serija uradjena po knjizi shitcina koja ne prilici takvoj knjizi... mada sama knjiga ima oko 1200 str

Ako ces nesto krace, uzmi Isijavanje, knjiga i film su podjednako kvalitetni, a i Uporiste je kul, ja sad zavrsavam 2. knjigu.

Back