-Northerian-
Ističe se
- Poruka
- 2.056
Mene je soiaf smorio, ali ipak za 2 meseca kupujem dance cisto da vidim u kom smeru ide prica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitam kišovu enciklopediju mrtvih
i nije mi jasna prva priča o simonu
čitam kišovu enciklopediju mrtvih
i nije mi jasna prva priča o simonu
S. Selenic - Prijatelji
Plemenita knjiga.
Upravo sam za rođendan dobio njegov roman Timos mortis
Sada to čitam

omg danas sam listao neke enciklopedije koje ovako ne smem da pipam po knjižarama, je bote sve po min 5k

The Mist, Secret Window, MiseryImao si hemiju u sestom osnovne? Poganoooo.khm, 40k je kompletno Larus izdanje pa ti vidi
A s obzirom da moj ortak ima sve(al starije izdanje) ne mora da brinem xD
Čak je kod mene prvi tom
Ako sam nešto naučio u ovoj šugavoj školi, to je tehničko i detaljno analiziranje... što znači, idem od početka do kraja
Tako sam i ovu enciklopediju krenuo, entuzijastično ofc... xD
Imam i Enciklopediju Nauke, tu sam čak do pola stigao u šestom osnovne, a onda sam došao do dela sa hemijom koju ni tad nisam mogao da svarim xD
Ebi ga ja se taman ponadao da cu citati Misery ili Secret Window, mada sam odgledao film Misery pre par dana ali sam hteo da vidim kakva je knjiga posto je film vrh.Mislim da te knjige nisu ni prevedene na srpski, to su valjda manje poznata Kingova dela.... mada imas Zelenu milju, To, Salemovo, po kojima su takodje uradjeni ne tako dobri filmovi, mada s navedena dela odlicna...Kingova naravno.... i da, imas i Shining, ako si gledao film sa Nikolsonom, e pa i taj je snimljen po Kingovoj knjizi
The mist je valjda samo priča ili tako nešto, nema ni sto stranica, valjda je prevedena al teško se nalazi
Ebi ga ja se taman ponadao da cu citati Misery ili Secret Window, mada sam odgledao film Misery pre par dana ali sam hteo da vidim kakva je knjiga posto je film vrh.
Film je odlican samo je kraj nevidjeno glup.
Srecom, neko mi je nekad preporucio njegova dela.
Srecan rodjendan, onda. Sa zakasnjenjem.
pun mi je ku*ac vise lektira
u roku od 3 nedelje smo radili 3![]()
Kraj u mistu je klise zesci, mada opet nepredvidiv, mene bar nije ostavio ravnodusnim![]()
Mislim da te knjige nisu ni prevedene na srpski, to su valjda manje poznata Kingova dela.... mada imas Zelenu milju, To, Salemovo, po kojima su takodje uradjeni ne tako dobri filmovi, mada s navedena dela odlicna...Kingova naravno.... i da, imas i Shining, ako si gledao film sa Nikolsonom, e pa i taj je snimljen po Kingovoj knjizi
E ako ni jednu od ovih ne nadjem mozda cu uzeti Shining pa me zanima sta mislis o knjizi(ako si je citao)?
Je l' mnogo bolja od filma?