Šta čitate?

Danas sam obisao celu Knez Mihajlovu, ni traga od ovih knjiga koje sam trazio... Od Kinga sam nasao Isijavanje, To, Pod kupolom, Mobilni telefon, Zelenu milju, Lisna prica i Zamak za snove.
Sutra cu navratiti do Vulkana i kupiti Isijavanje(nadam se da se necu razocarati)

Danas sam obisao celu Knez Mihajlovu, ni traga od ovih knjiga koje sam trazio... Od Kinga sam nasao Isijavanje, To, Pod kupolom, Mobilni telefon, Zelenu milju, Lisna prica i Zamak za snove.
Sutra cu navratiti do Vulkana i kupiti Isijavanje(nadam se da se necu razocarati)

Zamka :D

Ima u Vulkanu dosta Kingovih dela, samo u sirokom luku zaobidji mobilni telefon i lisinu pricu :lol:

Idi do Slavije, tamo verovatno ima... da si mi rekao mogao sam danas da vidim, i ovako sam prolazio i bacio pogled na knjige :D

šta ti znaš, osnovac :lol: ?
Knjiga je prepucana, krš, za bolesnike kao što je i Hitler
ništa vredno u njoj

inače, naleteo sam na jednog pacijenta baš na ovom forumu pre par godina koji je pročitao Mein Kampf i poludeo načisto, govorio dobro o Hitleru, i kako smo mi trebali da su me pridružimo :lol:
bilmez

ništa vredno u njoj

inače, naleteo sam na jednog pacijenta baš na ovom forumu pre par godina koji je pročitao Mein Kampf i poludeo načisto, govorio dobro o Hitleru, i kako smo mi trebali da su me pridružimo :lol:
bilmez
I mi osnovci nesto citamo, neki od nas. -.-
Onda sam ja Hitlerov sljedbenik

Isplati se procitati iako je vrijednost naduvana zbog autora

nisam siguran da li je i koliko naduvana, ali cu je sigurno procitati.

ništa vredno u njoj

bilmez

nije hitler bio totalna budala, bio je izuzetan drzavnik.
ali sigurno je da je imao pogresne metode, stavove i sl.
ali ipak mislim da necu pasti pod uticaj nacizma, tako da cu procitati. ako je pronadjem negde, naravno.

jeste li vas dvojica citali?

Ne verujemo ti.

pila sam kafu /dobro, ne baš kafu, but you get it/ sa Tajanom :heart:
i ne mogu da verujem da opet nismo u istom terminu u isp :sad2:

e99f31b5740121cc18713f0663dc32c0e330015d_tn.png

iščitavam neku literaturu za stanicu

Ja sam čitao
al nisam pročitao... ma, videćeš i sam
A i nije to on sam pisao.

Nije on bio izuzetan nego je narod bio glup
al ipak, narod je i ginuo, on je lepo živeo u Americi posle rata

nije bio izuzetan covek, ali jeste drzavnik.
a i ja verujem da nije pisao sam, zapravo, verujem da je to mnogo puta ispravljano i dopunjavano.
nebitno, pocecu da citam, a da li cu procitati ili ne, videcu.
uostalom, nece mi biti prvi put da ne procitam neku knjigu do kraja.

nije ni narod bio glup, nego se Hitler pojavio sa pravom pričom u pravo vreme, seti se da je on došao u jeku inflacije sa novim ekonomskim planom
uostalom, od svih građana rajha, svega 10% njih je i bilo u partiji, a od tih deset procenata, samo je politička i vojna elita znala šta se stvarno događa po ratištu
sam narod je bio zaslepljen i zavođen nekim drugim pričama

a i ja sam budala, pišem ovo kad znam da će neko odmah da padne u vatru i da krene da se svađa, a tako mi nije do rasprave...

hmm, možda i jesam u prošlom životu :mrgreen:
Nego ne vidim poentu čitanja neke knjige koja je samo čist hajp, zanimljiva samo zato što ju je pisao Hitler.
Pitajte književne kritičare gde svrstavaju tu knjigu :lol:

bratee da l' ima neko ko veruje da je tu knjigu napisao marioneta hitler?
kako ste vi naivni

pa nije je pisao isus hrist, pa da je nemoguce.
sta i da je pisao hitler, k'o njemu je ispod casti da pise?
ili je mozda bio nepismen?
ili sta vec to cini nemogucim?

nije u pitanju roman pa da je toliko cudno.
svi mi pisemo ponekad, ako nista, uhvatimo poneke beleske s vremena na vreme.
i neko ih pokupi, dorati, dopuni, objavi i sta sad?

Back