naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ja citam samo sartra i duboko intelektualne knjige, ne volim neke povrsne i lagane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja citam samo sartra i duboko intelektualne knjige, ne volim neke povrsne i lagane
naterasi sedim i duvam granje,cugam ladnu pivcugu dok svi nesto rade
uvek kad te vidim setim se te lajne iz pesme
Tragično je koliko takozvani poznavaoci svega i svačega imaju smelosti i slobode da pričaju o biografijama ljudi o kojima pojma nemaju.
To je takozvani srpski sindrom, urušiti sve slobodomisleće ljude, nezavisne intelektualce, ljude od integriteta.
Tvoj komentar je tipičan primer mondijalističke propagande, nažalost ništa nisi naučio iz njegovih knjiga što
potvrđuje čuvenu formulu srpskih kominternovaca, kojoj si se i ti ,izgleda priključio: nisam čitao ali znam šta u njima piše.
Ogradjujem se od komentarisanja njegove politichke aktivnosti, meni se ta knjiga ("Koreni") prvenstveno ne svidja zbog konfuzne forme i aljkavog stila. Ideja koju provlachi je manje-vishe jasna. Al'opet, ideja k'o ideja u umetnosti je sekundarni faktor.
Delo je osrednje i ,a popularnost i veličina su mu nakalemljeni iz ideoloških i političkih razloga, zato je u slučaju Ćosića njegov javni angažman itekako povezan sa njegovim književnim radom ,mnogo više nego kod većine ostalih domaćih pisaca . A što se tiče privatnog života to je njegova stvar i to uopšte nije bitno za šire narodne mase .Upravo si i tako trebao napisati. Reći da li ti se umetničko delo sviđa ili ne i obrazložiti svoje mišljenje.
Moramo se naučiti da razdvojimo ličnost i javni život pisca ili umetnika od njegovog dela.
Sve je ostalo samo ogovaranje i palanačko naklapanje

uzela da citam Kur'an

Znachi Kuran![]()
Moze neko da mi preporuci neku dobru knjigu vezanu za psihoanalizu ,a da autori nisu Frojd i Erih From .. ?

Moze neko da mi preporuci neku dobru knjigu vezanu za psihoanalizu ,a da autori nisu Frojd i Erih From .. ?
![]()
haha bas sam vido ovu sliku pre dva minuta
koma xD
javi,inace
mozda nadjem i neku e-verziju ,ako je pisac strani madafaka