Šta čitate?

pocela Hornbijevu knjigu 'Kako biti dobar' ali ostala je kod decka tako da je nastavljam za vikend
sinoc zavrsila Selindzerovog 'Lovca u zitu', a pocela sam da je citam pre 100 dina pa ostavila na pola
sad se bacam na strucnu literaturu....fizikalna, kineziologija i tako to
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moze neko da mi preporuci sta da citam? :) Musko sam, imam 15 i po godina, aj dosta vam je :D

Vojslav Besic-Gringo
11154_Vojislav_Besic.jpg

čitam mnogo novih naslova trenutno, recimo: "raspojasana forumerska prostitutka Stiven Forumašević"

"nova ekstremna misao - memoari njivarskog umobolnika Overgrila alias Junfer Frendli"

"Filozof udara mačem po demonskoj jeresi - ili kako sam nabijao na kolac kraljeve foruma i njihove umobolne sluge, s posebnim osvrtom na slučaj Bratislava Pušikurčevića"

"Pesnicom u srž - ili silovanje nedojebanih ljis mamuta, koje su priželjkivali"

"Bičevanje devijantnih kroatskih torbara - Ellen i Sinnketa"

kao i samopomoćni priručnik "Kako biti dobar čovek - eliminacijom loših elemenata do ljubavi okoline"

odista divna štiva

čitam mnogo novih naslova trenutno, recimo: "raspojasana forumerska prostitutka Stiven Forumašević"

"nova ekstremna misao - memoari njivarskog umobolnika Overgrila alias Junfer Frendli"

"Filozof udara mačem po demonskoj jeresi - ili kako sam nabijao na kolac kraljeve foruma i njihove umobolne sluge, s posebnim osvrtom na slučaj Bratislava Pušikurčevića"

"Pesnicom u srž - ili silovanje nedojebanih ljis mamuta, koje su priželjkivali"

"Bičevanje devijantnih kroatskih torbara - Ellen i Sinnketa"

kao i samopomoćni priručnik "Kako biti dobar čovek - eliminacijom loših elemenata do ljubavi okoline"

odista divna štiva

ae ne smaraj :kafa:

Back