Duke of Earl
Početnik
- Poruka
- 27
Trenutno Miloš Crnjanski - Seobe. Inače je to za lektiru, i svi u razredu se žale da je dosadna, jedino meni se iz ne znam kojih razloga sviđa. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Musko sam, imam 15 i po godina, aj dosta vam je Moze neko da mi preporuci sta da citam?Musko sam, imam 15 i po godina, aj dosta vam je
![]()
Moze neko da mi preporuci sta da citam?Musko sam, imam 15 i po godina, aj dosta vam je
![]()
Moze neko da mi preporuci sta da citam?Musko sam, imam 15 i po godina, aj dosta vam je
![]()

zaphod biblbroks je nešto kao moj omiljeni književni lik ikada

pa dobro šta, ja makar gajim iskrenu delikatnu ljubav prema šundu

Bracu Karamazove... I pitam se da li ova kniga ima kraj?!![]()

brateeee, ne bih ja pljuvala Daglasa, pogotovo kada se setim koliko sam se smejala kad sam citala Vodic![]()
čitam mnogo novih naslova trenutno, recimo: "raspojasana forumerska prostitutka Stiven Forumašević"
"nova ekstremna misao - memoari njivarskog umobolnika Overgrila alias Junfer Frendli"
"Filozof udara mačem po demonskoj jeresi - ili kako sam nabijao na kolac kraljeve foruma i njihove umobolne sluge, s posebnim osvrtom na slučaj Bratislava Pušikurčevića"
"Pesnicom u srž - ili silovanje nedojebanih ljis mamuta, koje su priželjkivali"
"Bičevanje devijantnih kroatskih torbara - Ellen i Sinnketa"
kao i samopomoćni priručnik "Kako biti dobar čovek - eliminacijom loših elemenata do ljubavi okoline"
odista divna štiva

meni je od svih samo marvin bio smešan

"Alhemicar" - Pauljo Koeljo
Sad imam zelju da idem na putovanje u potragu za svojim blagom...al' mene nema ko da navodi...![]()