Šta čitate?

Pa eto, nemam coveku nista sto bi mu se svidelo. :(

Salim se
icon12.gif

Okej je Stole, citaj Sofijin svet ako ti se svdija.

Nisam na to mislio, znas to...:p

Ok...:lol:

Nego, je l volis ti filozofiju?

Ne znam...zato sam uzeo knjigu da procitam...cuo sam da je puna filozofije, pa da vidim da li ce mi se svideti...:lol:

Zna se brate
KOLIBA
:ok:

Mnogo dobra knjiga...:D

To sam i ja pomislio kad su mi rekli da procitam knjigu... xD

Kreptosucks - Uh, pa nisam znao da imam baš toliki uticaj na tvoj ukus, i da toliko toga znam o tebi. Ako to zaista misliš, onda ja u tvom životu predstavljam jednu tinjajuću konstatnu, koja će se razbuktati u tebi i od tebe napraviti dostojnu replikaciju superiornosti koju posedujem. Ne moraš zahvaljivati - činim to jer nikad ne spamuješ, jer nisi ironična i jer me toliko, toliko voliš.

Pekić je fenomenalan. Takva tema, toliko humora (odnos Steinbrechera i Rutkowskog), uz 'Besnilo', jedna od najzabavnijih knjiga koje sam pročitao.

Vaistinu! Ja jos kao klinac citao onu Sentimentalnu povest Britanskog carstva i odusevio se , verovatno najbolje napisana i sto kazes najzabavnija istorijska knjiga koju sam procitao ,a kasnije i jos neke ...kontam da je ubedljivo nas najbolji knjizevnik u proslom veku . :D

icon6.gif

Ajde onda mi u kratkim crtama izanaliziraj Kolibu, da znam da l da je citam ili ne, jer znas tvoje misljenje uvazavam.
icon6.gif
Evo, moze i Stole da ti pomogne pri analizi.

Na jednog coveka masovni ubica ubije cerkicu.Posle mu stize pismo od "Tate", tj. Boga.On ide u jednu zabacenu kolibu u divljinu i tu se susrece sa Bogom, Isusom i Svetim Duhom i ponovo pronalazi veru.Prica koja osvaja.

Koliba... jao čitala sam je zimus, ne dopada mi se, kao što kreptosucks reče, prepuna je kvazi filozofije.
pokušava objasniti neke stvari na prost način dostupan masama...

ne preporučujem!

sofijin svet je ok, ali sve to tamo upakovano u formu nekog pokušaja romana, može se fino pronaći u knjigama filozofije. ovako je to samo zgurano u 1 roman... takođe mi nije nešto, većinu toga sam znala.

ne čitam ništa trenutno, previše sam umorna.

Back