- Poruka
- 6.173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi se tu o neozbiljnom delu na kakve ti misliš kada si to napisala.
Pa eto, nemam coveku nista sto bi mu se svidelo.
Salim se![]()
Okej je Stole, citaj Sofijin svet ako ti se svdija.
Nego, je l volis ti filozofiju?
Zna se brate
KOLIBA
![]()
gaaayyyyy![]()
Ne znam...zato sam uzeo knjigu da procitam...cuo sam da je puna filozofije, pa da vidim da li ce mi se svideti...![]()
Jeste, puna je filozofije, sve filozofski red do filozofskog redka i u jednom trenutku moras da povratis.
onda ja u tvom životu predstavljam jednu tinjajuću konstatnu, koja će se razbuktati u tebi
Pekić je fenomenalan. Takva tema, toliko humora (odnos Steinbrechera i Rutkowskog), uz 'Besnilo', jedna od najzabavnijih knjiga koje sam pročitao.
Mnogo dobra knjiga...![]()
![]()
Ajde onda mi u kratkim crtama izanaliziraj Kolibu, da znam da l da je citam ili ne, jer znas tvoje misljenje uvazavam.Evo, moze i Stole da ti pomogne pri analizi.![]()
Samo da nije ovaj aktuelni tip optimisticne knjige s obiljem filozofije za budale.
Samo da nije ovaj aktuelni tip optimisticne knjige s obiljem filozofije za budale.
![]()
Ajde onda mi u kratkim crtama izanaliziraj Kolibu, da znam da l da je citam ili ne, jer znas tvoje misljenje uvazavam.Evo, moze i Stole da ti pomogne pri analizi.![]()