Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Ja baš volim da čitam poeziju...volim i da recitujem.![]()
Ja samo ovo prvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja samo ovo prvo![]()

Jos kad bi krenula da recitujem..
Bas smo danas u skoli s jednim glumcem radili na jednom tekstu..koje delove treba naglasavati, kada praviti pauze.Kako ograniciti jednu misao, i tu praviti pauze.Jos kad ga je poneo tekst...
doduse ja sama sebi zvucim izvestaceno kad recitujem pa slabo to i radim.
Lazu Kostica prosto ne moze covek da ne voli![]()
ne znam za vas,ali po mom misljenju je Santa Maria della Salute najlepsa ljubavna pesma u srpskoj knjizevnosti

Jos kad bi krenula da recitujem..
Bas smo danas u skoli s jednim glumcem radili na jednom tekstu..koje delove treba naglasavati, kada praviti pauze.Kako ograniciti jednu misao, i tu praviti pauze.Jos kad ga je poneo tekst...
doduse ja sama sebi zvucim izvestaceno kad recitujem pa slabo to i radim.

Iz nekog razloga sada se sjetih knjige "Starac i more", naizgled dosadna, ali meni je bila i ostaće dobra knjiga. Valjda zato što sam razvio veliku priču u glavi... često sam u dodiru sa sličnim ljudima, kao što je taj starac...
Crni Monah je stvarno odlichna pricha , svaka chast .
Lavkraft i Po su carevi , mada iako nije imao tako dobar stil kao Po , prevazishao je Lavkraft Poa po mashti .
Odma da preporuchim Bunar i Klatno od Poa i Muzika Erika Zana , Boja Izvan Ovog
Svemira i Pacovi u Zidovima od Lavkrafta .
Imam Nekronomikon i U Planinama ludila , a planiram da uskoro upotpunim kolekciju i da naruchim ostatak sa Deretinog sajta .
A Nekronomikon je stvarno fenomenalkna knjiga , ne samo po shtivu , nego i po estetskom dozhivljaju , jednostavno predivno .
Josh samo kad bih imao 10k dinara da kupim ono izdanje Bozhanstvene komedije sa ilustracijama Gustava Dorea , na cirilici , drvena zashtitna kutija i ko zna shta josh .