Šta čitate?

Много су јој моћни ти наркомани и она се играла наркомана са барбикама и опет јој цела та ситуација моћна? :neutral: Сад ми је све кристално јасно :р

Кети, ако су ти моћни сви ти ћомани и ако имаш муда, на пајдо се навуци, зезај се мало, па се онда свуци ;) Моћни су у пичку материну. Видим да пајдоса у животу видела ниси...

Nixxx:
Много су јој моћни ти наркомани и она се играла наркомана са барбикама и опет јој цела та ситуација моћна? :neutral: Сад ми је све кристално јасно :р

Кети, ако су ти моћни сви ти ћомани и ако имаш муда, на пајдо се навуци, зезај се мало, па се онда свуци ;) Моћни су у пичку материну. Видим да пајдоса у животу видела ниси...

Knjiga je napisana po istinitom dogadjaju, postoji i film!
Narkomane, hvala bogu u zivotu videla nisam...Ja sam bezbrizno dete, ne zavlacim se po stajgama i mracnim ulicama!!!

Tako je!!! Zato deco, knjige u ruke i na citanje!!!
Imam nekoliko stiva da vam preporucim>
Ubistvo u orijent ekspresu-Agata Kristi
Smrt na Nilu-Agata Kristi
..ma sve od Agate Kristi...ona je genije!!! :)
P.S. U pauzi vam je dozvoljeno da odgledate koji spot na TV-u, ali u umerenim kolicinama!!!

katy:
Tako je!!! Zato deco, knjige u ruke i na citanje!!!
Imam nekoliko stiva da vam preporucim>
Ubistvo u orijent ekspresu-Agata Kristi
Smrt na Nilu-Agata Kristi
..ma sve od Agate Kristi...ona je genije!!! :)
P.S. U pauzi vam je dozvoljeno da odgledate koji spot na TV-u, ali u umerenim kolicinama!!!
U citala sam Ubistvo u orijent expresu! Dobra knjiga super knjige pise Agata Kristi :-D

~*PrincesS*~:
meni je njih i snejpa zhao...on mi je bash bio lik...i bio je dobar...):
aman ******! :evil:
:arrow:
*november rain*:
yebo vas i snejp i svi.

hajd da prestante da kvarite chitanje Pottera onima koji knjigu josh uvijek nisu prochitali!
evo, meni prvoj smeta, jer hocju da prochitam ovih dana, i ako cjete vecj pisat o detaljima knjige, napishite velikim slovima u pochetku posta - spoiler, pa pishite.

hvala unaprijed.

bozhe kad cjete prestati da se primate na to.

ja sam se upravo setio da mi "sto godine samocje" stoji na pola vecj dve nedelje. :|
ajd ko je prochitao nek mi prepricha od sredine u par teza. ;p

Shta chitam:

Privukao Robin jednom Margot k sebi,
Pokazav joj alat malo ga zaklati,
I namah on htede da ga upotrebi,
Ali Margot rece: "To ce me zaklati.
Suvise je golem i dugacak da bi..."
"Dobro, rece Robin, da ne bude bola
Necu stavit celog";a onda je zgrabi
I gurnu joj alat,al' samo do pola.
"Jaoj, rece Margot, ja sam vasa zrtva,
Stavite ga celog, i tako sam mrtva".