Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
И опет, ШТА!? :|katy:Mi deca sa stanice zoo- po 100000000put..mnogo su mi moćni svi narkomani...ranije sam se igrala barbika, sa takvom narkomanskom situacijom...mnogo je moćno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И опет, ШТА!? :|katy:Mi deca sa stanice zoo- po 100000000put..mnogo su mi moćni svi narkomani...ranije sam se igrala barbika, sa takvom narkomanskom situacijom...mnogo je moćno

Сад ми је све кристално јасно :р Nixxx:Много су јој моћни ти наркомани и она се играла наркомана са барбикама и опет јој цела та ситуација моћна?Сад ми је све кристално јасно :р
Кети, ако су ти моћни сви ти ћомани и ако имаш муда, на пајдо се навуци, зезај се мало, па се онда свуциМоћни су у пичку материну. Видим да пајдоса у животу видела ниси...

Dete za primer! Takvi smo trebali biti!katy:Naravno!!! Bezim od igala kao narkoman od sunca!!! Ja se igram barbika, slusam Madonnu, citam knjige i obrazujem se!!! Uzorno dete![]()
:-D
U citala sam Ubistvo u orijent expresu! Dobra knjiga super knjige pise Agata Kristi :-Dkaty:Tako je!!! Zato deco, knjige u ruke i na citanje!!!
Imam nekoliko stiva da vam preporucim>
Ubistvo u orijent ekspresu-Agata Kristi
Smrt na Nilu-Agata Kristi
..ma sve od Agate Kristi...ona je genije!!!
P.S. U pauzi vam je dozvoljeno da odgledate koji spot na TV-u, ali u umerenim kolicinama!!!

Meni se bio pokvario komp, tako da nisam uopshte napredovala. Samo da nije ubila Hermionu, inache ja palim za Edinburg i teshko njoj.~*PrincesS*~:ja prochitala hari potera...yebote kol'ko ih je ova pobila u knjizi...:shock: ):
Ej bre mala! Ima nas i koji nismo prochitali.sofffy:22 lika,tachnije.
Meni je najzalije freda,T&L.
Hvala.Shinoda:Nisam neki fan harija, ali ipak biste mogli da iskulirate malo zbog ljudi koji ipak zele da procitaju knjigu...![]()
Hmmm, mislim da je u pravu&da nije negativan.Nixxx:Јбт Шиксе, што си негативан нешто у последње време...![]()
aman ******!~*PrincesS*~:meni je njih i snejpa zhao...on mi je bash bio lik...i bio je dobar...):

*november rain*:yebo vas i snejp i svi.
hajd da prestante da kvarite chitanje Pottera onima koji knjigu josh uvijek nisu prochitali!
evo, meni prvoj smeta, jer hocju da prochitam ovih dana, i ako cjete vecj pisat o detaljima knjige, napishite velikim slovima u pochetku posta - spoiler, pa pishite.
hvala unaprijed.
Pa dobro, bre, ipak nisi morala da mi kazhesh... al' ajd sad...~*PrincesS*~:@ Electra
nije Hermionu ubila...niko od njih troje ne umre...eto...dosta sam pokvarila knjigu,ostatak chitajte ;ppp (:

~*PrincesS*~:@ Electra
nije Hermionu ubila...niko od njih troje ne umre...eto...dosta sam pokvarila knjigu,ostatak chitajte ;ppp (:

bash...ja harija ne volim...ocju da on crkne...MadonnaGirl:I njih da je ubila bolje bi bilo nego da je ovako zavrshila.
A sad tjutim.