CoolSashka
Primećen član
- Poruka
- 644
Procitaj sta sam napisala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojasni mi svoju misao, molim te...CoolSashka:Pa cemu onda sluzi tema? Uostalom vec sledece godine u junu je 6 deo u bioskopima,a ko do sada nije procitao sve knjige nece ih ni procitati...
meni je njih i snejpa zhao...on mi je bash bio lik...i bio je dobar...):sofffy:22 lika,tachnije.
Meni je najzalije freda,T&L.
Књига и филм то се апсолутно не може поредити. Знам када сам гледао филм ''Трејнспотинг'' мислио сам до јаја филм то је то нема даље, али кад сам прочитао књигу сконтао сам да је филм потпуно другачији. Јер књига је писана у више причица и неки делови су чак потпуно другачији него у филму. Такође иста ствар као кад сам читао ''Паклену Поморанџу'' књига ми се јако свидела и онда сам погледоа филм који је такође врх, али ето нпр. крај у филму је потпуно другачији него онај у књизи... И филм и књига имају своје чари, најбоље је одгледати/прочитати и једно и другоShinoda:Pojasni mi svoju misao, molim te...
Apsolutno nema smisla ovo sto si ti sad rekla! Verovali ili ne ali postoje i dalje ljudi kojima je draza knjiga nego film...
Ja to znam bolje od tebe jer je moja sestra takva! Svako ko je procitao bilo koji deo Harija ili bilo koju knjigu za koju je kasnije uradjen film ce biti sigurno zainteresovan da pogleda taj film jer ce ga zanimati kako je uradjen i koje su scene izbacene...tako da nema osobe koja je procitala tu knjigu,a film nije gledala!Shinoda:Pojasni mi svoju misao, molim te...
Apsolutno nema smisla ovo sto si ti sad rekla! Verovali ili ne ali postoje i dalje ljudi kojima je draza knjiga nego film...
E ovde se potuno slazem jer Harija Potera inace mrzim ali to ne mogu dokazati (da je to cisto djubre taj Hari) svojoj sestri koja je tako zaludjena njim da bi kupovala sve sto je vezano za njega!Keeper:SPOILER
hari poter je teshko sra.nje za namamljivanje novca onih koji ne znaju za bolje i ne rachuna se u ozbiljnu literaturu. tema za harija potera je "shta konzumirate?" a ne "shta chitate?"
a shto sam napisao ono "spoiler"?*november rain*:slazhem se da se ne rachuna u ozbiljnu literaturu, i nema umjetnichku vrijednost, al' dok sam bila pikle prochitala sam prvu knjigu, i chitam ih dalje chisto onako jer sam navikla, i jer se neshto ~deshava.
da, to je jedna od onih knjiga kod kojih jedino shto je i bitno jeste radnja, i ako ti je neko ispricha prije, onda ti se vishe i ne chita. a bilo bi fino da kad sam ih vecj prochitala prvih shest, prochitam i poslednju. (;
a i nije da dok chitam Pottera nemam vremena prochitat neshto vrijedno i bolje.
da je neko drugi napisao, pomislila bih da se stvarno radi o detaljima knjige, pa bih preskochila post.Keeper:a shto sam napisao ono "spoiler"?![]()
tek kad prochitash neku knjigu, onda ima smisla da dajesh komentar na nju, i tad komentar vrijedi, bio dobar ili losh.Nixxx:Не пада ми на памет да читам 7 књига Харија Потера... Првенствено зато што га не готивим, па после и из осталих разлога... Једном акд будем сморен и будем хтео да се сјебем још више узећу свих 7 филмова да погледам...
A da pogledas prvi i sad peti umro bi od smeha!!!!Nixxx:Гледао сам први део филма, ако се рачуна ишта (:![]()
O pa majku mu, nisam ja vidovit!CoolSashka:Ja to znam bolje od tebe jer je moja sestra takva! Svako ko je procitao bilo koji deo Harija ili bilo koju knjigu za koju je kasnije uradjen film ce biti sigurno zainteresovan da pogleda taj film jer ce ga zanimati kako je uradjen i koje su scene izbacene...tako da nema osobe koja je procitala tu knjigu,a film nije gledala!I ja ti nisam pisala nista o knjizi samo sam spomenula Dambldora i to nije bilo namenjeno tebi vec onima koji su procitali pa znaju o cemu se radi! Ako vec hoces da citas knjigu,a ne zelis u napred da znas sta se desilo ne moras da citas to sto pisemo!