Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
50 nijansi siva... svakome preporucujem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Fifty a ja mislio da si ti barem na nekom malo višem intelektualnom nivou
Dont disappoint me
ee da i "avanture nevaljale devojcice" odlican roman
a treba da pocnem da citam neki horor roman ali sam zaboravila kako se zove.. Nadam se da ce North podeliti svoje utiske za 50 nijasni ovde sa nama posto sam mu je prosledila...50 nijansi siva... svakome preporucujem!
Direkt sagnes mi se dragiee da i "avanture nevaljale devojcice" odlican roman
a treba da pocnem da citam neki horor roman ali sam zaboravila kako se zove.. Nadam se da ce North podeliti svoje utiske za 50 nijasni ovde sa nama posto sam mu je prosledila...

nije kod mene... cekam da se domognem buka pa da se ispraznim po onako belim stranicama, nece se valjda poznavati
horor roman je vrv pema bogije kali
javi utiske
odo da citam simonsa
inace procitao zadnje srpski psiho, brutalan je, lik na 5 strana opisuje neverovatno extremnu scenu sexa, svrsio sam par puta a da nisam ni drkao![]()

A ja mislila da 50shog. citaju samo zagorele zenetine i klinke pred prvi sex, zacudih se tvom ukusu, Fif.
Isecak prica Bukovskog (odusevljenje ne jenjava) i Marlen Haushofer- Zid
I onda pauza do leta, a gomilam knjige samo tako.![]()
Lolz, sad pogledah Grimov post, delimo misao.

50 nijansi siva... svakome preporucujem!

mnogo volim kad mi dan pocne sa dobrim vicem![]()

Tako je govorio Zaratustra.
Ma od Ničea ću pročitati ovo,i verovatno ništa više, ipak je on ateista.Dobra knjiga. Meni je prilično značila, a i čitao sam je u specifičnom raspoloženju kada mi je trebalo nešto baš takvo.
Ako već voliš Ničea, preporučio bih ti "Rođenje tragedije". Mnogo dobra knjiga, sa prilično zanimljivom temom.
Mada, uočićeš i sam da postoji bitna razlika između tih dela iako potiču od istog autora... Jer je za razliku od ove o Zaratustri ova knjiga nastala u nešto drugačijem razdoblju Ničeovog života, i prožeta je malo drugačijim tonovima.

Ako već voliš Ničea, preporučio bih ti "Rođenje tragedije"

Жорж Сорел - Револуција и насиље