Šta čitate?

sta ste se uvatili "Moje Borbe" kao da je remek delo,dok je to samo poremecena knjiga napisana od strane vise ludaka :roll:
nema nikakvu vrednost

a jel si ti prochitao da bi sudio o knjizi? I nije poenta u tome da li je remek delo ili nije.

Pa zbog Hitlera! Danas je kul biti ekscentrik! Znas, ne treba furati svoj fazon, dovoljno je biti ekscentrik... Ako me razumes naravno...

naravno, kako si provalio

a jel si ti prochitao da bi sudio o knjizi? I nije poenta u tome da li je remek delo ili nije.

naravno, kako si provalio

Ne kazem da je knjiga losa, ali se svi primaju masovno! Kao kada vidis likove koji slusaju punk samo da bi bili ekscentricni, jer su culi "da je kul". Kapiras sta hocu da kazem. Mislim da 80%, ajde pretera ga, 60% te omladine koja se lozi boli ku*ac za Hitlera iskreno...

Ne kazem da je knjiga losa, ali se svi primaju masovno! Kao kada vidis likove koji slusaju punk samo da bi bili ekscentricni, jer su culi "da je kul". Kapiras sta hocu da kazem. Mislim da 80%, ajde pretera ga, 60% te omladine koja se lozi boli ku*ac za Hitlera iskreno...

ja ne znam gde ti nalazish te "hitler worshipere", ja ne znam jednog choveka koji je prochitao Mein Kampf (ili bilo shta drugo od Hitlera).

Citao sam fragmente,samo da provalim u cemu je poenta i shvatio sam da bih radije vreme potrosio na druge knjige,tj brojna remek dela koja vredi citati

Super.

I to pitas na OVU temu?Srami se... :D I knjigu u sake! :D

pa kapiram da ovo ipak nekako nije za teen probleme.. :lol:

Pa racuna cura da smo nacitani! :lol:

ma ima dosta vas starijih za koje pretpostavljam da ste citali..:mrgreen:

ma moze bre,ja sam tako Karenjinu procitao,skraceno na 2 strane i zabo peticu iz srpskog :lol:
shvatio bolje nego ovi sto su se mucili da citaju 600 strana.
Posle sam pozeleo da je celu procitam,i shvatio da je knjiga precenjena,mnogo

i ja sam citala na netu kao prepricano ono strahinjic ban/strahinja banovic kako mu vec ime,ali ima dooosta gluposti koje su preskocene :p

Basara je, nažalost, pripadnik te Druge Srbije koja podržava Soroša i antisrpstvo, tako da od jedne takve ljudske mizerije to ne treba da te čudi

Knjiga je prelepa, topla ljudska priča, jako lepo napisana. Stavovima Kusturice sam oduševljen, što se bilo koje oblasti tiče. On je sada jedan od mojih heroja.

Inače, knjiga se za nedelju dana prodala u preko 32.000 primeraka, pa je Basaru vrovatno zabolelo. A JK, naravno, podržava zbog njenih simpatija prema LDP-u i LGBT populaciji. E, to je indoktriniranost i zatupljenost - ako ovo čita Sale Buda, a ne ono što radi jedan velikan poput Kusturice.

Pročitaj knjigu, obavezno. Ja preporučujem.

@The Philosofepher

Kusturica je dospeo i na listu mojih heroja, slazem se sa tobom sto se njegovih stavova tice. Njegova shvatanja i eksplanacije su nenormalne (u pozitivnom smislu naravno ;) ) ! Obozavam da slusam ljude poput njega, Vladete Jerotica, nekoga koga slusas sa uzivanjem...

Basara je, nažalost, pripadnik te Druge Srbije koja podržava Soroša i antisrpstvo, tako da od jedne takve ljudske mizerije to ne treba da te čudi

Knjiga je prelepa, topla ljudska priča, jako lepo napisana. Stavovima Kusturice sam oduševljen, što se bilo koje oblasti tiče. On je sada jedan od mojih heroja.

Inače, knjiga se za nedelju dana prodala u preko 32.000 primeraka, pa je Basaru vrovatno zabolelo. A JK, naravno, podržava zbog njenih simpatija prema LDP-u i LGBT populaciji. E, to je indoktriniranost i zatupljenost - ako ovo čita Sale Buda, a ne ono što radi jedan velikan poput Kusturice.

Pročitaj knjigu, obavezno. Ja preporučujem.

Knjgu sam pročitao u jednom dahu. Kao što su mu filmovi odlični
tako je i knjiga. U potpunosti delim tvoje mišljenje o Emiru. O drugim ličnostima
koje si spomenuo ne bih da trošim reči.
Za sve koji ga napadaju samo nek pogledaju listu nagrada koje je dobio.

Njihova zavist i zloba je bez granica

Pozdrav svima koji poštuju i cene umetnost Emira Kusturice

Naveo je Koelja u negativnom kontekstu, tako da nemaš poentu

P.S. Za nekoga ko poštuje tudja mišljenja, vrlo si radikalna u nametanju slike o Koelju kao o očajnom umetniku, kog "pravim umetnikom" mogu smatrati samo moroni

Poslednja izmena:

Back