Šta čitate?

ja obozavam da citam, ali trenutno pauziram...jer ako uzmem nesto, necu se odvajati od knjige, i skola moze da zaboravi na mene....xD
pslednje sto sam procitala bile su 4 knjige od 650 str., i zavrsila sam ih za 20 dana....xD
strasno...!
xD

@tema Andrić - Prokleta avlija

taj čovek je zaista bio genije. način na koji svako poglavlje otvara nova vrata, vešto menjajući pripovedača i ugao posmatranja, izmeštajući vreme i mesto, da bi na kraju andrić zaokružio delo vraćanjem na početak, kao da je sve ostalo u međuvremenu bila samo misao koja je u glavi pripovedača prostrujala u sekundi (a to nije ništa drugo do princip 'teške forme', kao što je i nepretencioznost skrivenja statusa fra Petra kao fratra u turskom zatvoru (i njegovo zanimanje uopšte u datim okolnostima) zapravo 'oneobičavanje', rušenje automatizma opažanja). svi epiteti su izlišni. andrić je prva liga.

pozdrav pozdrav. :cool:

dakle,

Pa ja sam to čitao. Što se tiče Pavića moje mišljenje je da on posle
Hazara pisao je sve slabije i slabije. Pomenuti roman napisao je nakon Hazara
i u njemu se može primetiti njihov uticaj. Imam utisak, pa evo i sada, da je to
jedna slaba verzija i ništa više, na žalost. Roman koji zavređuje čitanje posle
Hazara jeste Unutrašnja strana vetra.

Ja nikad nisam citala Frojda, a od nabokovog sam procitala samo Lolitu.
Kad stizete da sve te knjige uglavite u slobodan termin
Dobro za zene znam, mi imamo multitasking, mozemo da radimo dve stvari u isto vreme, npr, gledamo film i citamo knjigu , ili ribamo kupatilo i citamo knjigu, ali muski , zar su tolko besposleni :S

ni meni nije sasvim jasno

Isla je jedno vreme na domacem tv programu odavno u udarnom terminu jedna sf serija u kojoj se predstavnik vanzemaljske rase ciji sam naziv zaboravila zvao Dzosua, bio je crnac i jos tragam za tom serijom. Ta rasa je citala knjige tako sto predje prstom preko stranice.

Sad... Sve je moguce, al pazi onda s kim ja komuniciram, pa makar i onlajn, nije mala stvar.

Back