Šta čitate?

E tu nisam videla. Gde gledaš, kod nas ima u Mamutu, a inače imamo 2 ok knjižare, ostale su... :/
Što se tiče gradske biblioteke, to je strašno, znači sve nerazvrstano, haotično, radnici neljubazni, bezobrazni... zgadi mi se kad odem. Ali knjige su važnije od njih tako da... :D

Mamut i Akademija,ako se ne varam.
Biblioteke su po definiciji nikakve. Sta li rade one zene koje rade tamo....

Slažem se sa tobom. Prvo knjiga pa film.
A da li si čitala Doktor Živago?
Nisam citala, ali gledala film jesam , vidis mi avatar
<.
Imam u planu da procitam to cim zavrsim nesto sto trenutno moram da procitam, nikad mi nijedna knjiga teze nije pala, niti sam ijednu knjigu duze citala nego ovu.
Meni se takođe dopada i vezija filma iz 97.god., Jeremy Irons u ulozi Humberta.
Jeremy Irons je u top pet mojih omiljenih glumaca, ne samo zbog tog filma, ali najvecim delom bas zbog njega, film je stvarno odlican, s nimalo ili malo zamerki, a reziser Adrian je moj omiljeni reziser, zbog Flashdance ,Devet i po nedelja i jos par filmova iz osamdesetih ciji su produkti ( mislim na osamdesete) meni najdrazi.

Pa ako citanje knjiga smatras besposlenim, onda da, ja sam besposlen, kao i verovatno svi muski clanovi biblioteke :)

Ne smatram, al knjige koje po skolskom planu i programu ne moras da citas, kao sto je stvar i sa filmovima na kraju krajeva, citas iz razonode valjda, ili interesovanja, a to radis kad imas slobodnog vremena -odnosno- kad kad nemas drugih neodloznih obaveza -odnosno- kad si besposlen. Tako rade odgovorni ljudi, a ti si mozda besposlen non stop, sta ja znam :)
Kao i svi muski clanovi biblioteke.

Jeremy Irons je u top pet mojih omiljenih glumaca, ne samo zbog tog filma, ali najvecim delom bas zbog njega, film je stvarno odlican, s nimalo ili malo zamerki, a reziser Adrian je moj omiljeni reziser, zbog Flashdance ,Devet i po nedelja i jos par filmova iz osamdesetih ciji su produkti ( mislim na osamdesete) meni najdrazi.

A da nisam dovrsila post, izvinjavam se. Lyneov film je super ko sto rekoh, al mi se Kjubrikov vise svidja, kultniji je i nesto nevezano za knjigu i scenario, ima super soundtrack .

Back