NPiM_Filozof
Obećava
- Poruka
- 60
Najobimnija knjiga koju sam procitao imala je nesto vise od 700 strana. Grejem Henkok "Tragovi Bogova"
Vasa?
Vasa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo sto ima 530 stranice...![]()
Najobimnija knjiga koju sam procitao imala je nesto vise od 700 strana. Grejem Henkok "Tragovi Bogova"
Vasa?![]()

Stidim se sto nisam procitao Kostanu ali stvarno nisam mogao da skupim hrabrost i citam ono. Mnogo mi je smorno. Zapravo poceo sam i od starta mi je bila jako konfuzna i monotona i rekao a ne, pa nek dobijem jedan, potrudicu se na ostalim delima ali ovo cu da rpeskocim, i kad cujem analizu na casu uopste se ne kajem sto je nisam citao![]()
A i nije bas prijatno citati o incestu koliko sam uspeo da uhvatim od prepricavanja...
Mlogo volim perverzne knjige, ali ovo je bas monotono i ucmalo. Nema neke siroke fabule, psiholoska drama 
A i nije bas prijatno citati o incestu koliko sam uspeo da uhvatim od prepricavanja...
Vasa?![]()
Vasa?![]()

mrzim knjige bez neke narocite radnje,a koje imaju puno mudrosti i blah
tipa-koeljova ceda,i gorespomenuti mali princ
vise volim knjige u kojima se upoznajes sa samim covekom,kroz njegove reci i dela,i odatle sam prosudjujes i donosis zakljucke
elem,zaboravila sam da napisem da sam zavrsila murakamijev "igraj,igraj,igraj",i nisam odusevljena
elem,nije napravio nikakvu posebnu karakterizaciju likova,i deluje mi kao da svi pricaju istim glasom,nzm kako da objasnim
svi,nzm,ko procita shvatice
i spada u one knjige koje sam iskritikovala
,,zatim Putovanje na kraj sveta,o pobuni na brodu Baunti,mogu reci da mi se dosta dopalo,erm,zatim Lavkraftove U planinama ludila i Ktulu price,i da je ziv covek bi mogao da nauci Kinga mnogo cemu,ali avaj
,mada,nekako se vrti oko istih stvari,bilo bi fino da je obuhvatio malo siru tematiku,i nije neki horor,ali ima fin stil pisanja, Dodatne porcije,tak nesto,od drugarice maznula stivo za citanje tokom casova-kao nesto tin,ali nije plitko,dosta je kriticki nastrojena,itt
Zavrshio Vrli Novi Svet , vizija buduceg drushtva je interesantna , zashtrashujuca i moguca , ali nekako loshe i infantilno razvijena .
Sad sam pocheo Tako je govorio Zaratustra od Nichea .