Šta čitate?

Stidim se sto nisam procitao Kostanu ali stvarno nisam mogao da skupim hrabrost i citam ono. Mnogo mi je smorno. Zapravo poceo sam i od starta mi je bila jako konfuzna i monotona i rekao a ne, pa nek dobijem jedan, potrudicu se na ostalim delima ali ovo cu da rpeskocim, i kad cujem analizu na casu uopste se ne kajem sto je nisam citao :roll:

Stidim se sto nisam procitao Kostanu ali stvarno nisam mogao da skupim hrabrost i citam ono. Mnogo mi je smorno. Zapravo poceo sam i od starta mi je bila jako konfuzna i monotona i rekao a ne, pa nek dobijem jedan, potrudicu se na ostalim delima ali ovo cu da rpeskocim, i kad cujem analizu na casu uopste se ne kajem sto je nisam citao :roll:

A i nije bas prijatno citati o incestu koliko sam uspeo da uhvatim od prepricavanja...

Najobimnija knjiga koju sam procitao imala je nesto vise od 700 strana. Grejem Henkok "Tragovi Bogova"

Vasa? :)

Не знам. Ако се рачунају све књиге, онда је "Песма леда и ватре" апсолутни шампион. Ту већ има преко 1500 страна, а још није ѕавршена од стране оне ленчуге Џорџа Мартина.. Мада, могу рећи да ме је одавно сморила са бесконачно компликованим и бесмисленим заплетом који нема краја.

zavrsio andjele i demone, normalno nista spektakularno nisam ni ocekivao tako da se nisam mogao razocarati. zaavrsio ligu izuzetnih dzentlmena alan mura, kao i price "mali junak" i "ujakov san" od dostojevskog i poceh sa njegovim stvaralastvom, trenutno citam "kockara"

Tolstojevski - Najveći i najpoznatiji ruski pisac. Savremenik Ane Karenjine. Poznat po tome što je napisao brojne knjige, sve debele, čiji se naslovi sastoje od dve reči spojene veznikom "i", "Rat i Mir", "Zločin i Kazna", "Romeo i Julija". Inace Cecin omiljeni pisac

mrzim knjige bez neke narocite radnje,a koje imaju puno mudrosti i blah
tipa-koeljova ceda,i gorespomenuti mali princ
vise volim knjige u kojima se upoznajes sa samim covekom,kroz njegove reci i dela,i odatle sam prosudjujes i donosis zakljucke
elem,zaboravila sam da napisem da sam zavrsila murakamijev "igraj,igraj,igraj",i nisam odusevljena
elem,nije napravio nikakvu posebnu karakterizaciju likova,i deluje mi kao da svi pricaju istim glasom,nzm kako da objasnim
svi,nzm,ko procita shvatice
i spada u one knjige koje sam iskritikovala

ja ne verujem kada sam se zadnji put upisala ovde
pa,od onda(17 januara) sam bila vredna
procitala Nocnu strazu,sta znam,nista posebno,Demijana,takodje,mislim da je precenjena knjiga,ali mi se dopada,Martinovu Pesmu leda i vatre,3 dela-5 knjiga,odusevljena,ostale su mi jos samo zadnje dve koje cine cetvrti deo,omiljeni ef,mada mi se cini da ga malo preteruje sa nepotrebnim zapletima,i jos mi ubio glavnog junaka:(,,zatim Putovanje na kraj sveta,o pobuni na brodu Baunti,mogu reci da mi se dosta dopalo,erm,zatim Lavkraftove U planinama ludila i Ktulu price,i da je ziv covek bi mogao da nauci Kinga mnogo cemu,ali avaj:(,mada,nekako se vrti oko istih stvari,bilo bi fino da je obuhvatio malo siru tematiku,i nije neki horor,ali ima fin stil pisanja, Dodatne porcije,tak nesto,od drugarice maznula stivo za citanje tokom casova-kao nesto tin,ali nije plitko,dosta je kriticki nastrojena,itt
U svakom slucaju ne moze se svrstati u teen sranje.
Hm,sta jos......Sem Born-Zavestanje,politicki triler,nije lose,a opet,nista posebno
Hm,sigurno sam nesto zaboravila,no dobro
sutra idem do biblioteke :ceka:

Back