Šta čitate?

Srecno sa tim... U mojoj nemaju, u biblioteci u koju je uclanjena moja sestra nemaju, u onoj u koju je uclanjen moj brat imaju, ali su uvek na citanju i u svim knjizarama u kojima sam trazila nemaju...
Jedina koju sam procitala je ta poslednja, a nju su prodavali uz Blic na trafici, pa mi se jako posrecilo sto sam naisla kad treba.

Odustala sam od ,,Cajlda Harolda"...Mnogo mi je dosadna knjiga...Mozda peta ili sesta knjiga koju sam u celom svom zivotu ostavila...Sad sam uzela jednu koju sam davno dobila a nisam stigla da procitam ,,Poslednji Mohikanac" je u pitanju...Stigla sam do neke 50te strane i svidja mi se...

...e baš mi drago, što naiđoh, ponovo na ovo milo dijete,..podigne mi raspoloženje za 100%,...zaboravim na temu,....a, da,....čitam neke beleške od sinoć,..poruke od mojih dragih, prijatelja,...kao i svoje gluposti,...razveseljavaju me svojom genijalnošću, i pitam se šta ih samo veže za mene,....i mislim,...kad bi oni meni samo potrajali, (,,tako lepi,...ko sliku svoju da ljubim,.....:rotf:)

...e baš mi drago, što naiđoh, ponovo na ovo milo dijete,..podigne mi raspoloženje za 100%,...zaboravim na temu,....a, da,....čitam neke beleške od sinoć,..poruke od mojih dragih, prijatelja,...kao i svoje gluposti,...razveseljavaju me svojom genijalnošću, i pitam se šta ih samo veže za mene,....i mislim,...kad bi oni meni samo potrajali, (,,tako lepi,...ko sliku svoju da ljubim,.....:rotf:)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jel zanimljiva ta knjiga?
I nama treba ali ne znam plasim se da je pocnem:rumenko:

meni je bas vrh...ako imas zivCI.:lol:

Back