Шта ћете са шенгенском визом.

Meni lichno shengenska ne treba posto imam norveski pasosh :mrgreen: ali jedva chekam kad ce Srbija da udje na belu shengensku listu jer ce tada devojka moci da mi dodje bez cimanja po ambasadama i bez chekanja.Dovoljno je samo da popakuje kofere kad god pozeli i sedne na avion.

...аха,
шенгенска виза помаже девојкама:?:...
Јесам ли добро разумела,
......њен значај
4.gif

.

Čekajte ljudi,da li je moguće da nekom smeta bezvizni režim?
Pošto takav utisak stičem.
Kakve veze ima ko će putovati?Onaj ko može i onaj ko mora.Kao i do sada samo će procedura biti olakšana.
Koliko vidim ovde svi proputovaše svet,putovaće i dalje ali eto sa bolom u duši jer Milivoje iz Desnog Kolenovca nema ni za 'leb.
Koja patetika ***.

Kakve veze ima ko će putovati?Onaj ko može i onaj ko mora.Kao i do sada samo će procedura biti olakšana.
Koliko vidim ovde svi proputovaše svet,putovaće i dalje ali eto sa bolom u duši jer Milivoje iz Desnog Kolenovca nema ni za 'leb.
Koja patetika ***.

не смета ником

али је безвизни режим бескористан без пара

не смета ником

али је безвизни режим бескористан без пара
A da mi objasnis kako to onda "drzava" ne moze da postigne da izda ove nove pasose do kraja godine?Ako niko nece da putuje(u sta cisto sumnjam kao sto sam u mom jednom predhodnom postu napisao) sta ce mu pasos?
Ja i dalje ostajem pri svome:pola odavde ima vec posle 2 sata nekon ukidanja bezviznog sistema da zbrise iz Srbije!Al cu se slatko smejati.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A da mi objasnis kako to onda "drzava" ne moze da postigne da izda ove nove pasose do kraja godine?Ako niko nece da putuje(u sta cisto sumnjam kao sto sam u mom jednom predhodnom postu napisao) sta ce mu pasos?
Ja i dalje ostajem pri svome:pola odavde ima vec posle 2 sata nekon ukidanja bezviznog sistema da zbrise iz Srbije!Al cu se slatko smejati.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Pa jeste......od jedne ortakinje brat koji je 85-0 ili 86-o godiste....kaze decko njegovo drustvo skoro celo ceka ukidanje viza i da bezi odavde......

Meni lichno shengenska ne treba posto imam norveski pasosh :mrgreen: ali jedva chekam kad ce Srbija da udje na belu shengensku listu jer ce tada devojka moci da mi dodje bez cimanja po ambasadama i bez chekanja.Dovoljno je samo da popakuje kofere kad god pozeli i sedne na avion.

:rtfm:
Само запамти.
ЖЕНА КОЈА ЛАКО ДОЂЕ, ИСТО ТАКО ЛАКО И ОДЕ.
Савет од Мачка.
Кад дође пасоше под девет брава.:hahaha:

Upravo tako.,

Mada mnogi ce to da iskoriste da pobegnu odavde i da probaju negde napolju da zapocnu zivot sto dalje od ove DOS demokratije

Bezvizni režim znači da možeš ukupno tri meseca godišnje boraviti u zemljama potpisnicama Šengena.Ako hoćeš da radiš,studiraš ili boraviš duže treba ti boravišna viza kao i do sada.Tako da svi koji planiraju da "beže" verovatno će se neprijatno iznenaditi.
Ovo je samo omogućavanje slobode kretanja,jednog od osnovnih ljudskih prava.I hvala Bogu da će se napokon setiti da nam dozvole.
Ko jedva sastavlja kraj sa krajem neće ni razmišljati o provodu na Ibici ili ispijanju espresa u Firenci.Njemu ništa ne znači i teško da će mu biti bitna stavka pri odluci za koga glasati.
Ako je to ono što vas brine.
A rekao bih da jeste pošto je ovo podforum politika a ne putovanja.Verovatno otud ovoliko negativne energije oko veoma pozitivne stvari.

Pa ja mogu u beli svet ako hocu i sada.....viza mi ne treba. :D A verovatno cu i da begam odavde posto je zaista gubljenje vremena ziveti u ovakvoj drzavi ..... kad se ozenim 99% begam odavde.

Ma znam...zar i ti sine Milane...nisam ni ocekivao drugi odgovor!Nema ovde ko ne moze u inostranstvo...svi imaju vize,"strane pasose",ne bi me cudilo da neko "lupi" da ima i diplomatski pasos!
Ti bi bas sve sedeo u Srbiji(jedino ako nisi po zanimanju sin pa da ti mama i tata salju pare negde "od gore")...mani mene tih prica,pricaj to nekom drugom!

Ma znam...zar i ti sine Milane...nisam ni ocekivao drugi odgovor!Nema ovde ko ne moze u inostranstvo...svi imaju vize,"strane pasose",ne bi me cudilo da neko "lupi" da ima i diplomatski pasos!
Ti bi bas sve sedeo u Srbiji(jedino ako nisi po zanimanju sin pa da ti mama i tata salju pare negde "od gore")...mani mene tih prica,pricaj to nekom drugom!

`ajde ne smaraj, covek je polu-spanac

Koja patetika ***.

nesmeta narodu beli sengen,ali realno 80% ljudi nema para da putuje po EU, to je problem, zamlacuju narod sa vizama, a ljudi gube posao, zemlja se raspada!

Da, i ovo je tacno, ljudi nemaju ni da prezive, drzava u haosu, bas nekom sad pada na pamet putovanje.Mozda.... jedino Ds-ovcima, i to onima koji znaju da nece da dobiju otkaz.

Путовања су у плану политичарима на власти, лоповима и криминалцима, тајкунима, за њих је држава и издејствовала тај шенген, сигурно не за обичну сиротињу...

Путовања су у плану политичарима на власти, лоповима и криминалцима, тајкунима, за њих је држава и издејствовала тај шенген, сигурно не за обичну сиротињу...

A takvima bi kao bio problem da dobiju vizu za bilo koju zemlju ??? :hahaha:

I po milioniti put, koji vam **** smeta beli sengen, hljeba vam nece jesti , ili vise volite da se zatvoreni u svom toru ...

Back