Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 186.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta te čudi, kad je Sorošev Blic godinama na Vučićevoj strani, šta da očekuješ od N1. Baš se sećam, Blic je od velikog kritičara, za par dana promenio stranu.Jel gubi ostrinu? Vec su mi danasnje vesti nekako "mekse" ili tripujem.
Moguće da su dobili instrukcije da olade malo dok Vučić sve ne DD-oiše.Jel gubi ostrinu? Vec su mi danasnje vesti nekako "mekse" ili tripujem.
Podsetime malo jel N1 deo United Media ?N1 ce vezivati konja gde mu gazde kažu jos se otimaju ali djaba
Pogledajte prilog 1773552
Gazde ostale iste ali zbog gubitaka dovode novog dišu.menjaju programsku shemu
Pogledajte prilog 1773553
Podsetime malo jel N1 deo United Media ?
BC Partners je globalni investicioni fond usmeren pre svega na Evropu sa kancelarijama u Evropi i Severnoj Americi. Međutim, treba znati da je BC Partners prethodno 2019. godine preuzeo većinski udeo u United Group od VTB Capital-a, investicionog ogranka ruske državne banke. VTB Capital je ruska investiciona banka i strateška poslovna jedinica veće VTB Group-e koja je osnovana 2008. godine sa sedištem u Moskvi i predstavlja značajan investicioni fond koji operiše na tržištu Ruske Federacije, na tržištima ZND (Zajednice nezvisnih država) i na tržištima srednje i istočne Evrope.N1 ce vezivati konja gde mu gazde kažu jos se otimaju ali djaba
Pogledajte prilog 1773552
Gazde ostale iste ali zbog gubitaka dovode novog dišu.menjaju programsku shemu
Pogledajte prilog 1773553
ovo ne razumem..kako moze da ima znacajan udeo ako je manjinski?
Može, radikali se hvataju za slamčicu.ovo ne razumem..kako moze da ima znacajan udeo ako je manjinski?
Manje od 50 %.verovatno 10 do 30 % realnije.ako je ta bc partners group preuzela većinski udeo znaci da ima 51 % i da moze da određuje politiku u kući u cilju stvaranja profita.ovo ne razumem..kako moze da ima znacajan udeo ako je manjinski?
Zasto zove gospodinom coveka koji to nije?Georgiev: Nova i N1 će nastaviti da rade kao i do sada, Vučić nema nikakve informacije
Direktor vesti TV Nova Slobodan Georgiev rekao je jutros, gostujući u emisiji “Pokreni se”, da promene u menadžmentu United Grupe Srbija nemaju nikakve veze sa TV Nova i N1, poručivši da će novinari ovih kuća nastaviti da grade program zasnovan na nezavisnoj uređivačkoj politici, uprkos pritiscima i pretnjama.
“Ljudi su čuli razne informacije. Mislim da je većina ljudi čula da je neko upao u N1, a niko nije. Poenta je da ta smena u firmi koja se zove United Group Srbija nema nikakve direktne veze sa nama, ni sa televizijom Nova, ni sa N1. Izdavač tih televizija je kompanija koja se zove United Media, a ona je deo veće internacionalne grupacije. U tom smislu ništa se nije promenilo”, naglasio je Georgiev.
“Ljudi znaju da je došlo do promena u menadžerskoj strukturi grupacije koja vodi celu kompaniju, ali to sa nama nema nikakve veze. Hteo bih da kažem ljudima koji ovde rade i ljudima koji gledaju naš program da ćemo nastaviti da pravimo sadržaj zasnovan na nezavisnoj uređivačkoj politici. Tako će ostati i ubuduće, a to je glavna karakteristika TV Nova i TV N1 i zbog toga to Srbija hoće da gleda”, podvlači Georgiev.
Gost emisije “Pokreni se” osvrnuo se i na jučerašnji skup podrške ispred N1.
“Mislim da je to sjajno. Siguran sam da bi, ukoliko bi bilo ko pokušao da spreči rad ove dve televizije, građani Srbije to branili kao što danas brane druge vrednosti u svojoj državi, pokušavajući da od Srbije naprave normalnu sredinu”, objašnjava on.
Georgiev je prokomentarisao i na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je početkom godine “najavio” kraj za TV Nova i TV N1 u novembru.
“On nema nikakve informacije. To su priče Aleksandra Vučića, a on je mnogo priča ispričao za 13 godina na vlasti. Mislim da i mi ponekad grešimo, jer mu dajemo mnogo prostora i bavimo se analizom izjava čoveka kome to služi za dnevne potrebe. Po pravilu, sve što radi, radi da bi konsolidovao svoje biračko telo. Mislim da gospodin Vučić i ekipa oko njega imaju mnogo većih unutrašnjih problema i neka se bave time, a mi ćemo se baviti svojim poslom uprkos svemu i svim pritiscima. To nisu samo pritisci koji se odnose na to da li je neko promenio nekog menadžera unutar strukture velike kompanije, već su pritisci mnogo gori zbog toga kako se ponašaju Vučić i ekipa. Preti se našim novinarima i to je postala jedna rutinska stvar”, rekao je Georgiev.
Znamo li koliki je taj udeo ili pricamo traceve ovde?ovo ne razumem..kako moze da ima znacajan udeo ako je manjinski?
Evo mi odgovora expresnoManje od 50 %.verovatno 10 do 30 % realnije.ako je ta bc partners group preuzela većinski udeo znaci da ima 51 % i da moze da određuje politiku u kući u cilju stvaranja profita.
Ima značajan udeo verovatno se nesto pita ali profit je glavni u svim takvim pričama.
Sigurno je i cela promena nastala u kontekstu smanjenja zarade.
Primetio sam i to N1 i Nova S u poslednjih 2 dana non stop govore Predsednik Srbije ovo, Predsednik Srbije ono gotovo je sa N1 i Novom S, treba tražiti 1 tv kanal sa nacionalnom frekvencijom za Studente i opoziciju gde će moći da se čuje volja i glas 90% građana Srbije, na N1 i Novoj S to više ne može, blokade puteva, građanska neposlušnost dok 90% Srbije ne dobiju svoj TV kanal, sad više nemaju ni jedanZasto zove gospodinom coveka koji to nije?
Vucic je sve, ali gospodin sigurno ne. Cudi me da su ovo reci Georgieva.
Mada, nisam gledala emisiju, mozda je izvuceno iz konteksta.
Primetio sam i to N1 i Nova S u poslednjih 2 dana non stop govore Predsednik Srbije ovo, Predsednik Srbije ono gotovo je sa N1 i Novom S, treba tražiti 1 tv kanal sa nacionalnom frekvencijom za Studente i opoziciju gde će moći da se čuje volja i glas 90% građana Srbije, na N1 i Novoj S to više ne može, blokade puteva, građanska neposlušnost dok 90% Srbije ne dobiju svoj TV kanal, sad više nemaju ni jedan