- Poruka
- 130.085
Jel gubi ostrinu? Vec su mi danasnje vesti nekako "mekse" ili tripujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je B92 poceo da botuje. Secam se tacno dana kada je to bilo posto sam ih citao redovno. Prvo vuciceve slike i vesti o njemu se pojacale, pre toga su ga izbegavali. Onda su nakon toga ubacili linkove ka drugim medijima - Alo, Kurir itd. Inace pre toga nije bilo linkova niti ka jednom mediju.Tab je idealan da bude Vucicev glavni i odgovorni urednik u N1 u ovo prvo vreme.
Sendvicar, ali koji ovako svima prica da je neutralan, to ce kao sada da bude taj prelazni deo.
To je krenulo od pre neki dan kada su sve poslali u valjevo gde su snimali po sporednim ulicama a ispred vlade u bg - niko živi.Jel gubi ostrinu? Vec su mi danasnje vesti nekako "mekse" ili tripujem.
Domace medije ko gleda taj mozak nema, moze slobodno i ovako.Informer ko gleda taj odavno nema mozak.
U potpisu ,siptar
politički aktivna osoba nema pravo na intimu...Удружење новинара Србије (УНС) позвало је данас (21.08.) Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ), да покрене поступак против Информера пошто је главни и одговорни уредник те телевизије Драган Ј. Вучићевић приказао у програму интимне фотографије студенткиње Николине Синђелић, која је оптужила полицију за физичко и сексуално злостављање приликом привођења због учешћа на протесту.
У саопштењу УНС-а се наводи да је Вучићевић јуче на телевизији Информер са свог телефона показао фотографије Николине Синђелић које су, по њеним речима, снимљене када је била малолетна.
„Чланом 145 Кривичног законика прописано је да ће се ‘ко објави или прикаже фотографију личног карактера без пристанка лица које је саставило или на кога се односи, односно без пристанка лица које је приказано на фотографији, чији се пристанак по закону тражи и тиме осетно задре у лични живот тог лица, казнити новчаном казном или затвором до две године“, саопштио је УНС.
Jel gubi ostrinu? Vec su mi danasnje vesti nekako "mekse" ili tripujem.
Ovo je verovatno najveća glupost koju sam danas pročitao. Čestitam.politički aktivna osoba nema pravo na intimu...