МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Шта ће те са шенгенском визом?
Где прво путујете?
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?

Где прво путујете?

Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
окачићу је мачку о реп![]()
Ценим твоју искреност.
На основу ОСТАЛИХ ОДГОВОРА и заинтересованости за тему, да се закључити, да нама смртницима, Шенген не значи ништа![]()
Где прво путујете?
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?![]()
Zato što ne znate koliko je ovaj svet veliki i lep. Zato što niste putovali.
Dakle, putujte!
Zato što ne znate koliko je ovaj svet veliki i lep. Zato što niste putovali.
Dakle, putujte!
Ti se sprdaš, ali to je zato što ne znaš. Neupućen si. Evo, putuj u Italiju. Ne preko agencije već u solo-aranžmanu. Obavesti se i rezerviši trećerazredne hotele preko neta, kupi vozne karte, ili, avionske par meseci unapred - i koštaće te manje nego deset dana u Crnoj Gori.
A koje godine će to biti ? Jel neko veruje da će to biti 1 januara 2010 ?
A koje godine će to biti ? Jel neko veruje da će to biti 1 januara 2010 ?
Како рече Драгош отићи ћу до Сегедина да купим месо
Ma ja sam samo malo izgubio poverenje u režim ...Predsednik me je slagao za 1/2 miliona novih radnih mesta, Dinkić mi ukrao 1000 €vrića za deonice
pa sam sad malo oprezan
![]()
![]()
Kako bre!!!!!!!??? Pa gde ti zivis??? Svaki dan se zaposljava na hiljade ljudi na novim radnim mestima.....a mnogi vec i po 3000 evra za deonice dobili. Neka umre Djelic ako lazem
Ajoooooj, onda greh na moju dušu ...Kako bre!!!!!!!??? Pa gde ti zivis??? Svaki dan se zaposljava na hiljade ljudi na novim radnim mestima.....a mnogi vec i po 3000 evra za deonice dobili. Neka umre Djelic ako lazem
Где прво путујете?
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?![]()