МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Шта ће те са шенгенском визом?
Где прво путујете?
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?
Где прво путујете?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
окачићу је мачку о реп
Ценим твоју искреност.
На основу ОСТАЛИХ ОДГОВОРА и заинтересованости за тему, да се закључити, да нама смртницима, Шенген не значи ништа
Где прво путујете?
Zato što ne znate koliko je ovaj svet veliki i lep. Zato što niste putovali.
Dakle, putujte!
Zato što ne znate koliko je ovaj svet veliki i lep. Zato što niste putovali.
Dakle, putujte!
Ti se sprdaš, ali to je zato što ne znaš. Neupućen si. Evo, putuj u Italiju. Ne preko agencije već u solo-aranžmanu. Obavesti se i rezerviši trećerazredne hotele preko neta, kupi vozne karte, ili, avionske par meseci unapred - i koštaće te manje nego deset dana u Crnoj Gori.
A koje godine će to biti ? Jel neko veruje da će to biti 1 januara 2010 ?
A koje godine će to biti ? Jel neko veruje da će to biti 1 januara 2010 ?
окачићу је мачку о реп
Како рече Драгош отићи ћу до Сегедина да купим месо
Ma ja sam samo malo izgubio poverenje u režim ... Predsednik me je slagao za 1/2 miliona novih radnih mesta, Dinkić mi ukrao 1000 €vrića za deonice pa sam sad malo oprezan
Kako bre!!!!!!!??? Pa gde ti zivis??? Svaki dan se zaposljava na hiljade ljudi na novim radnim mestima.....a mnogi vec i po 3000 evra za deonice dobili. Neka umre Djelic ako lazem
Ajoooooj, onda greh na moju dušu ... Gde onako olajah te poštene pregaoce i vizionare.Kako bre!!!!!!!??? Pa gde ti zivis??? Svaki dan se zaposljava na hiljade ljudi na novim radnim mestima.....a mnogi vec i po 3000 evra za deonice dobili. Neka umre Djelic ako lazem
Где прво путујете?