- Poruka
- 1.684
probao sam pet od dvanaest, jel dovoljno?
Imam ovu Belvedere neotvorenu... kakva je? Štekam je preko godinu dana, ali ako valja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probao sam pet od dvanaest, jel dovoljno?
Dobra je Vodka al Tequila je bolja
Da li si pojeo i crva sa dna boce?
А где си ти прочитао у народној песми
ТЕКИЛУ ПИЈЕ КРАЉЕВИЋУ МАРКО.......![]()
Nije boce nego meshine.Nisam,volim je suvu i ohladjenu.![]()
Gde si to pio iz mesine?
i taj macak je izdajnik , cim je putaovao po zapadu. svi sto su putovali po zapadu su tamo postali narkomani
Rekoh nisam jeo crva a riginal T je u meshini od domace zivotinje.Pio sam ove punjene u Londonu i samo jednom original Olmecu (flasiranu) donetu sa Floride.
Da li si pojeo i crva sa dna boce?
Немам намеру са тобом више да расправљам, али морам да ти одговорим на ову твоју увреду.
Ја сам своје рекао. Твоје је хоћеш ли да верујеш или не. Имам 50 година, и до своје тридесете сам обишао скоро целу Европу, али ТУРИСТИЧКИ, за разлику од тебе, који си побегао у иностранаство кад је заратило на овим просторима, где су те дочекали србомрсци, који су ти дали посаоали и задатак да пљујеш своју отаџбину.
И богами морам ти признати, да си се у томе показао. Добар си.
Други део је пропагирање лепоте и доброте, твојих менторских или ти МЕНТОЛСКИХ држава. Мислиш, ако си дошао са половним аутом овде, па се ку-рчиш, да људи не виде ко си и шта си. Осети се чак на овоме форуму. Пази молим те. ОСЕТИШ СЕ.
Пошто НУЖДА ЗАКОН МЕЊА, а спомињеш нужнике, закључих да је то твоја ужа специјалност, па ако се унередим гледаћу да то буде у ТВОЈОЈ БЛИЗИНИ, како би стручно одрадио свој посао
Е ја кулирам до даљњег на твоје текстове и на тебе![]()
nema svaka tekila crva..
a neke imaju i zmiju
Tekila je meksicko pice i nema veze sa Floridom, da si bio u Meksiku servirali bi ti veliku zelenkastu flasu sa velikim belim crvom koji leluja na dnu boce.
Imam ovu Belvedere neotvorenu... kakva je? Štekam je preko godinu dana, ali ako valja...
Tekila je meksicko pice i nema veze sa Floridom, da si bio u Meksiku servirali bi ti veliku zelenkastu flasu sa velikim belim crvom koji leluja na dnu boce.
Kako sta?
Pa eto, odvescu dete nedelju dana u Diznilend, a i ja sam oduvek zelela popiti kafu na Andima (ali da mi, po ugovoru u aranzmanu tri kondora sinhrono prelecu preko glave dok mali orkestar juznoamerickih indijanaca duva u frulice), pa tu su ture za soping u Njujorku (konkordom, pa se odma vracas).
Koliko je to tek olaksanje roditeljima koji imaju recimo cetvero dece, odsad ce ih letovanje u inostranstvu kostati 10 E manje po detetu za vizu, a ostalo su ionako sitnice.
Plakala bih kad vidim cime vlada kupuje naklonost ljudi A hleba nigde.
Kako sta?
Pa eto, odvescu dete nedelju dana u Diznilend, a i ja sam oduvek zelela popiti kafu na Andima (ali da mi, po ugovoru u aranzmanu tri kondora sinhrono prelecu preko glave dok mali orkestar juznoamerickih indijanaca duva u frulice), pa tu su ture za soping u Njujorku (konkordom, pa se odma vracas).
Koliko je to tek olaksanje roditeljima koji imaju recimo cetvero dece, odsad ce ih letovanje u inostranstvu kostati 10 E manje po detetu za vizu, a ostalo su ionako sitnice.
Plakala bih kad vidim cime vlada kupuje naklonost ljudi A hleba nigde.
Zamisli da ja nisam pobegao...nego rodjen u inostranstvu!![]()
Da idem kolima na more.
Шта ће те са шенгенском визом?
Где прво путујете?
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?![]()
Шта ће те са шенгенском визом?
Где прво путујете?
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?![]()