Шта ћете са шенгенском визом.

Немам намеру са тобом више да расправљам, али морам да ти одговорим на ову твоју увреду.
Ја сам своје рекао. Твоје је хоћеш ли да верујеш или не. Имам 50 година, и до своје тридесете сам обишао скоро целу Европу, али ТУРИСТИЧКИ, за разлику од тебе, који си побегао у иностранаство кад је заратило на овим просторима, где су те дочекали србомрсци, који су ти дали посао:hahaha: али и задатак да пљујеш своју отаџбину.
И богами морам ти признати, да си се у томе показао. Добар си.
Други део је пропагирање лепоте и доброте, твојих менторских или ти МЕНТОЛСКИХ држава. Мислиш, ако си дошао са половним аутом овде, па се ку-рчиш, да људи не виде ко си и шта си. Осети се чак на овоме форуму. Пази молим те. ОСЕТИШ СЕ.:hahaha::hahaha::hahaha:
Пошто НУЖДА ЗАКОН МЕЊА, а спомињеш нужнике, закључих да је то твоја ужа специјалност, па ако се унередим гледаћу да то буде у ТВОЈОЈ БЛИЗИНИ, како би стручно одрадио свој посао
:dash:

Е ја кулирам до даљњег на твоје текстове и на тебе:hahaha::hahaha::hahaha:

Zamisli da ja nisam pobegao...nego rodjen u inostranstvu!;)
Ma kakav polovan auto...ja nemam pare za auto....nego MORAM avionom da putujem!Sta ces...nema se...kriza!

ps
Verujem ti kao i vecina ovde na forumu da si obisao celu evropu...samo da nije laz bila bi istina!
I kao sto to skoro uvek biva ovde na forumu-svi smo lepi,jaki,kulturni,znamo po 5-6 jezika,obisli ceo svet i siru okolinu....ma verujem ti....kako ti ne bih verovao!

nema svaka tekila crva..

to je tacno

a neke imaju i zmiju

za to nisam cuo nisam ni video osim ako ne mislis no ovo:

Tila Tequila and Snake
687928_f520.jpg

Kako sta?
Pa eto, odvescu dete nedelju dana u Diznilend, a i ja sam oduvek zelela popiti kafu na Andima (ali da mi, po ugovoru u aranzmanu tri kondora sinhrono prelecu preko glave dok mali orkestar juznoamerickih indijanaca duva u frulice), pa tu su ture za soping u Njujorku (konkordom, pa se odma vracas).
Koliko je to tek olaksanje roditeljima koji imaju recimo cetvero dece, odsad ce ih letovanje u inostranstvu kostati 10 E manje po detetu za vizu, a ostalo su ionako sitnice.

Plakala bih kad vidim cime vlada kupuje naklonost ljudi A hleba nigde.

Kako sta?
Pa eto, odvescu dete nedelju dana u Diznilend, a i ja sam oduvek zelela popiti kafu na Andima (ali da mi, po ugovoru u aranzmanu tri kondora sinhrono prelecu preko glave dok mali orkestar juznoamerickih indijanaca duva u frulice), pa tu su ture za soping u Njujorku (konkordom, pa se odma vracas).
Koliko je to tek olaksanje roditeljima koji imaju recimo cetvero dece, odsad ce ih letovanje u inostranstvu kostati 10 E manje po detetu za vizu, a ostalo su ionako sitnice.

taj diznilend je napravio majkl djekson da mami decu, i ne treba daa ides tamo, ima bolji diznilend u moskvi , pricao mi gazda.

Kako sta?

:super::worth::super::worth::super::worth:

Шта ће те са шенгенском визом?:dash:
Где прво путујете?:per:
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?
:whistling:

..а ш`а је то "шенгенска виза"....:zper:

Због кога је она измишљена и ко ће јој се највише обрадовати:?:

:think::dontunderstand::think:

.

Шта ће те са шенгенском визом?:dash:
Где прво путујете?:per:
Да ли вас можда чека посао негде у иностранству?
:whistling:

U etar sve da prenose Sorošove kamere
Pa nije čudo mladi što se stide svoje zastave
I što na beli šengen im se svelo celo maštanje
Odakle vam za karte i evre za troškarenje
Kuda ćete, deco,bre, kada ne znate odakle ste

:)

Back