Šta ćete naučiti svog sina?

nisam musko, al ako budem imala sina naucicu ga da ne bude krmaca koja ne zna za sobom da ocisti opere skuva i sredi pa da me sramoti kad mi izadje iz kuce,a i da ne kuka i da nece umreti na svaku temperaturu od 37,3 ili ne daj boze upaljenu zanokticu :neutral: iliti da ne bude sisica nego covek :neutral: al u svakom slucaju ako budem imala decu, sve se nesto nadam da ce biti zenska a ne muska deca :(

Nemoj da rađaš sinove !
Nikako.
Rađaj ćerke,jer ovo čemu nameravaš da ga učiš su ženske osobine.

To je u sustini ono sto sam ja vec napisao, dakle "Ne zeni se". :mrgreen:
Jer, kad se ozenis, mnogo teze ces uspeti u toj nameri da ne dopustis da te zaj*bava...mislim, mozes, ali je komplikovanije i teze. Zato bolje u startu bataliti. :lol:

Sopstvene žene su najskuplje i najzahtevnije sponzoruše....
Pritom,ne cene tuđi trošak,niti dugo pamte davanja.
Pritom,spremne su da te prodaju čim se pojavi ozbiljniji kupac !

Sopstvene žene su najskuplje i najzahtevnije sponzoruše....
Pritom,ne cene tuđi trošak,niti dugo pamte davanja.
Pritom,spremne su da te prodaju čim se pojavi ozbiljniji kupac !

A da se ti ipak ograničniš na opisivanje vlastite žene?

A inače mislim da svi vi koji tako ogorčeno pišete o ženama ne biste imali snage da nekom mladom dečku koji se prvi put zaljubio kažete toliko loših stvari o ženama :) Ne biste imali snage da vlastitog sina toliko deprimirate. I mislim da je to dobro - mladi ljudi treba nešto da otkriju i sami, a ne da im, za peti rođendan, otac kaže Slušaj sinko, život je ***** - ceo život ćeš da rintaš, nikad nećeš imati dosta para, niko te neće zaista voleti, a i oni koji te vole će te pre ili kasnije razočarati, a ako te ne razočaraju - sigurno će umreti. Mislim, tu 'istinu' je verovatno znao i vaš otac pre vas - šta mislite, zašto vam nije rekao? Možda zato što to ipak nije istina?

A inače mislim da svi vi koji tako ogorčeno pišete o ženama ne biste imali snage da nekom mladom dečku koji se prvi put zaljubio kažete toliko loših stvari o ženama :) Ne biste imali snage da vlastitog sina toliko deprimirate. I mislim da je to dobro - mladi ljudi treba nešto da otkriju i sami, a ne da im, za peti rođendan, otac kaže Slušaj sinko, život je ***** - ceo život ćeš da rintaš, nikad nećeš imati dosta para, niko te neće zaista voleti, a i oni koji te vole će te pre ili kasnije razočarati, a ako te ne razočaraju - sigurno će umreti. Mislim, tu 'istinu' je verovatno znao i vaš otac pre vas - šta mislite, zašto vam nije rekao? Možda zato što to ipak nije istina?

Kako je lasno biti tvoj sin !
Vrlo lepo pričaš,vrlo lepe bajke......
Ti od života ne znaš puno.
Kad saznaš,bajke više niko neće želeti da sluša,
niti će tebi biti do priča.
Sinovice...

(Tek sad videh da si žensko.Sve mi je jasno....Mrzi me da brišem post !)

:hahaha:

Poslednja izmena:
Apsolutna je sreća kad pare dođu,a žene odu....
(za ljubavnice ne važi,one postoje da bi se nadoknadilo sve što si platio,a nisi dobio !)

Zar ovo u zagradi nije obrnuto?
Meni se cini, mozda gresim, da vecina kada se isprazni u svakom smislu, onako istrosen, olinjao i svima drugima nezanimljiv, na kraju kuca bas na vrata te zene. Kao da nakon svega hoce jos vise da je ponizi svojom samouverenoscu da njoj takav, bez ponosa, reputacije,... valja i dalje.

Zar ovo u zagradi nije obrnuto?
Meni se cini, mozda gresim, da vecina kada se isprazni u svakom smislu, onako istrosen, olinjao i svima drugima nezanimljiv, na kraju kuca bas na vrata te zene. Kao da nakon svega hoce jos vise da je ponizi svojom samouverenoscu da njoj takav, bez ponosa, reputacije,... valja i dalje.

Grešiš.
Mada,ima slučajeva.
Ali,to nisu muškarci,već krpe.
Bez dostojanstva i morala.....

Izvinite ako se tema ponavlja, nisam često ovde.

Pitanje za sve muškarce - one koji su već postali roditelji i one koji misle da će nekada to postati: šta ćete da naučite svog sina? Konkretno, o ponašanju i odnosima sa ženama? Da li postoji neki klasičan 'očinski savet' koji nameravate da prenesete, ili ste doošli do nekih novih zaključaka na osnovu vlastitog životnog iskustva?

Nema posebnog šablona.
U stvari, sin će prema ženama najverovanije biti
onakav kakav ste vi prema ženi.

Jedino, možda, da se ne petlja sa ženama
drugih veroispovesti.

U SFRJ su oficiri imali preporuku da se žene sa ženama
drugih nacionalnosti.
Posle raspada, broj takvih brakova koji su se održali
je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Poslednja izmena:

Ako kaze da nije?
Rekao je i to i jos mnogo toga...i sve je bio u pravu.

Да буде правичан, истрајан у својим одлукама, рационалан (нормално - у ситуацијама како кризним тако и у регуларним у којима се захтева доношење исправне одлуке), да не буде
ничији слуга, да не буде ничија машина за испуњење хирова (да не буде предмет злоупотребе и манипулације), да у довољној мери (наравно не претераној и бљутавој) покаже своју
наклоност према девојци/жени коју воли, цени, уважава и поштује. Да не посматра свет кроз материјалистичку призму.

Ово задње је и темељ исправног васпитања. Данашња омладина је превише ушушкана у конформизму, живи под стакленим
звоном, све им је омогућено, и нису се конфронтирали са реалним изазовима и потешкоћама. Родитељи који се руководе
девизом - ''за своје дете све најбоље, не желим да се мучи као ја'', не схватају да им заправо чине медвеђу услугу.

Зато што тако свилено и нежно дете (иако има осамнаест или двадесет година, у души је инфантилно створење) када
закорачи у животну џунглу, (потпуно неспремно) по први пут у животу осети праве муке, искушења, јер живот није блокбастер,
а свет је далеко изнад идеала. Пре или касније се мора суочити са првом и основном лекцијом животне школе: да је човек
сурова и погана животиња, спремна на све.

Он мора да прође и сито и решето (да буде спреман за сваку ситуацију, да буде спреман на оскудацију, да буде спреман на живот у шупи, или некаквом другом објекту, да буде
спреман да сам себи спреми јело, како би преживео), и да пронађе праве људе, искрене пријатеље, који заиста вреде и да уз помоћ њих (и наравно адекватне женске особе)
нађе прави пут, зато што своје животно знање и искуство и савете које је добио од свог ћалета, треба да пренесе на своје дете.

Cast izuzecima, ali to cime nasi muskarci uce svoje sinove, meni se nimalo ne dopada.
Kao prvo, Bogu hvala pa sam kao majka imala veci autoritet i ubedila svoga sina da svoj fudbalski talenat gaji, ali da se na njega ne oslanja, tako da cu uskoro biti ponosna majka jednog brucosa.
Kao drugo, drago mi je da sam ga naucila da se ne stidi da nosi buket ruza kroz grad zeni kojoj voli, da zna razliku izmedju bombonjere 80x80 cm sa zutom macom i one 20x20 sa pravim belgijskim pralinama.
Naucila sam ga da bude uredan, a ne "lezeran", da pere zube 3xdnevno po 3 min, da se tusira svaki dan, da voli lepo da se obuce i lepo da mirise. Neka me izvinu muskarci koji se sa mnom ne slazu, ali da sam prepustila tati da on radi po svom, ko zna sta bi bilo.

Lolchina do bola za onu bombonjeru i cvece mislim ako bi moj sin tu glupost ucinio odrekao bih ga se preko stampe.Od sina ocekujem da ide samnom u kafanu da zabijamo konobaricama i ostalim omladinkama siljkane.Sin treba da bude dasa koji kupi gajbu piva i sruci za vece sve a kad lupi sakom o sto da se upisa zena od straha.Zena u njega ko u boga da gleda i da rec ne sme da mu zucne.Od mene ce to prvo da nauci da je on bog a zena je tu da ga slusa i aminuje.

Back