- Poruka
- 60.291
Naucio bih ga da nikada ne propusta neku prilike. I da se bori za onu zenu, koju je on odabrao.
Ja bih baš suprotno, da žene dolaze i prolaze, i da treba više da misli na sebe, a ne da zbog nekog drugog riskira svoju budućnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naucio bih ga da nikada ne propusta neku prilike. I da se bori za onu zenu, koju je on odabrao.
nisam musko, al ako budem imala sina naucicu ga da ne bude krmaca koja ne zna za sobom da ocisti opere skuva i sredi pa da me sramoti kad mi izadje iz kuce,a i da ne kuka i da nece umreti na svaku temperaturu od 37,3 ili ne daj boze upaljenu zanokticuiliti da ne bude sisica nego covek
al u svakom slucaju ako budem imala decu, sve se nesto nadam da ce biti zenska a ne muska deca
![]()
To je u sustini ono sto sam ja vec napisao, dakle "Ne zeni se".
Jer, kad se ozenis, mnogo teze ces uspeti u toj nameri da ne dopustis da te zaj*bava...mislim, mozes, ali je komplikovanije i teze. Zato bolje u startu bataliti.![]()
Ja bih mu rekao ono sto je narod odavno rekao....."Za zenama i parama nikad ne treba juriti"! To samo dodje ili ne dodje!
Sopstvene žene su najskuplje i najzahtevnije sponzoruše....
Pritom,ne cene tuđi trošak,niti dugo pamte davanja.
Pritom,spremne su da te prodaju čim se pojavi ozbiljniji kupac !
Ne biste imali snage da vlastitog sina toliko deprimirate. I mislim da je to dobro - mladi ljudi treba nešto da otkriju i sami, a ne da im, za peti rođendan, otac kaže Slušaj sinko, život je ***** - ceo život ćeš da rintaš, nikad nećeš imati dosta para, niko te neće zaista voleti, a i oni koji te vole će te pre ili kasnije razočarati, a ako te ne razočaraju - sigurno će umreti. Mislim, tu 'istinu' je verovatno znao i vaš otac pre vas - šta mislite, zašto vam nije rekao? Možda zato što to ipak nije istina?A da se ti ipak ograničniš na opisivanje vlastite žene?
A inače mislim da svi vi koji tako ogorčeno pišete o ženama ne biste imali snage da nekom mladom dečku koji se prvi put zaljubio kažete toliko loših stvari o ženamaNe biste imali snage da vlastitog sina toliko deprimirate. I mislim da je to dobro - mladi ljudi treba nešto da otkriju i sami, a ne da im, za peti rođendan, otac kaže Slušaj sinko, život je ***** - ceo život ćeš da rintaš, nikad nećeš imati dosta para, niko te neće zaista voleti, a i oni koji te vole će te pre ili kasnije razočarati, a ako te ne razočaraju - sigurno će umreti. Mislim, tu 'istinu' je verovatno znao i vaš otac pre vas - šta mislite, zašto vam nije rekao? Možda zato što to ipak nije istina?

Apsolutna je sreća kad pare dođu,a žene odu....
(za ljubavnice ne važi,one postoje da bi se nadoknadilo sve što si platio,a nisi dobio !)
Zar ovo u zagradi nije obrnuto?
Meni se cini, mozda gresim, da vecina kada se isprazni u svakom smislu, onako istrosen, olinjao i svima drugima nezanimljiv, na kraju kuca bas na vrata te zene. Kao da nakon svega hoce jos vise da je ponizi svojom samouverenoscu da njoj takav, bez ponosa, reputacije,... valja i dalje.
Grešiš.
Mada,ima slučajeva.
Ali,to nisu muškarci,već krpe.
Bez dostojanstva i morala.....

Ja bih mu rekao ono sto je narod odavno rekao....."Za zenama i parama nikad ne treba juriti"! To samo dodje ili ne dodje!
Ja bih baš suprotno, da žene dolaze i prolaze, i da treba više da misli na sebe, a ne da zbog nekog drugog riskira svoju budućnost.

Izvinite ako se tema ponavlja, nisam često ovde.
Pitanje za sve muškarce - one koji su već postali roditelji i one koji misle da će nekada to postati: šta ćete da naučite svog sina? Konkretno, o ponašanju i odnosima sa ženama? Da li postoji neki klasičan 'očinski savet' koji nameravate da prenesete, ili ste doošli do nekih novih zaključaka na osnovu vlastitog životnog iskustva?
Ako kaze da nije?A da se ti ipak ograničniš na opisivanje vlastite žene?
A inače mislim da svi vi koji tako ogorčeno pišete o ženama ne biste imali snage da nekom mladom dečku koji se prvi put zaljubio kažete toliko loših stvari o ženamaNe biste imali snage da vlastitog sina toliko deprimirate. I mislim da je to dobro - mladi ljudi treba nešto da otkriju i sami, a ne da im, za peti rođendan, otac kaže Slušaj sinko, život je ***** - ceo život ćeš da rintaš, nikad nećeš imati dosta para, niko te neće zaista voleti, a i oni koji te vole će te pre ili kasnije razočarati, a ako te ne razočaraju - sigurno će umreti. Mislim, tu 'istinu' je verovatno znao i vaš otac pre vas - šta mislite, zašto vam nije rekao? Možda zato što to ipak nije istina?
naucicu ga da iebava mamu milosnu na keca i da voli devocice :O