cvetni vrt
Domaćin
- Poruka
- 4.658
I da mu pere noge!
Msm Kizo.....
tebe odavno niko ne cita, nemoj dzaba da pises.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da mu pere noge!
,
, 

, pa iako nije tu da mu majka pripreti kad dodje....
i ona sva u besu i nemoci doziva upomoc ,naravno nas muske, (ne doziva zenske), da ga ne pregaze kola.....
posle ga istuce i dete tera jos veci inat..
Inace je "sposobna" i "jaka" zena kako sama kaze![]()

Evo ga sad se raspiso da privuče pažnju![]()
Evo ga sad se raspiso da privuče pažnju![]()
Kao prvo reci za necije dete da ce ispasti debil govori sve o tebi kao coveku i kao roditelju.Znas li ti uopste sta znaci pojam debil?A sto se tice ovog boldovanog..hm..autoritet velis? Autoritet je kad svoje dete zovnes bez podvikivanja a ono dodje odmah i nije mirno ko bubica nego lezerno i opusteno.Ovo o cemu ti pises je strah.Ako hoces da budes autoritet i zdrav uzor svojoj deci prestani da se ponasas ko neizivljeni pubertetlija i postuj njihovu majku kakva god da je,ti si je birao.Zapamti kako god da se budes ponasao u javnosti,u mestu gde zivis,u drustvu tamo nekih cava koje ostavljas bez daha ( u ostalom vrag ce ga znati sta je istina od ovog sto pises) sve ce se to jednog dana odraziti na tvoju decu,ne dozvoli da te se jednog dana stide i da te mrze.Gledam danas jednu zenetinu vice i doziva sina onim krestavim i smesnim glasom da ne ide na ulicu,
mozete zamisliti tu scenu
ma ni dete je ne uzima za ozbiljno kamoli cela ulica,
i dete ode preko ,
i ona sva u besu i nemoci doziva upomoc ,naravno nas muske, (ne doziva zenske), da ga ne pregaze kola.....
posle ga istuce i dete tera jos veci inat..
Inace je "sposobna" i "jaka" zena kako sama kaze
Ali tako je to kad nema oca tu, pa iako nije tu da mu majka pripreti kad dodje....
ja kad podviknem mojima JEDNOM, dodju i sednu pored mene mirni ko bubice.
Suzbijam im sebicnost i egoizam koje im majke neguju...
I ne samo to nego ako odma ne poslusaju krecu dalje sankcije.
To je autoritet ,to su granice,to ti je vaspitanje , itd....... ovako od ove komsijske lujke ima samo da ispadne /razmazeno/ isfrustrirani/ debil , ako prezivi do 18te.

Lolchina do bola za onu bombonjeru i cvece mislim ako bi moj sin tu glupost ucinio odrekao bih ga se preko stampe.Od sina ocekujem da ide samnom u kafanu da zabijamo konobaricama i ostalim omladinkama siljkane.Sin treba da bude dasa koji kupi gajbu piva i sruci za vece sve a kad lupi sakom o sto da se upisa zena od straha.Zena u njega ko u boga da gleda i da rec ne sme da mu zucne.Od mene ce to prvo da nauci da je on bog a zena je tu da ga slusa i aminuje.
Nema lezerno opusteno kad su ozbiljne stvari u pitanju i kad je glava u pitanju jer deca nisu ni svesna nije ono odraslo pa da mu se sve razgovorom objasniti , jbt ni s odraslima tako ne moze uvek , evo ovde imamo gomilu polovara i ostecene zenske robe i bezuspesno ih pokusavamo nauciti neke stvari . ....Kao prvo reci za necije dete da ce ispasti debil govori sve o tebi kao coveku i kao roditelju.Znas li ti uopste sta znaci pojam debil?A sto se tice ovog boldovanog..hm..autoritet velis? Autoritet je kad svoje dete zovnes bez podvikivanja a ono dodje odmah i nije mirno ko bubica nego lezerno i opusteno.Ovo o cemu ti pises je strah.Ako hoces da budes autoritet i zdrav uzor svojoj deci prestani da se ponasas ko neizivljeni pubertetlija i postuj njihovu majku kakva god da je,ti si je birao.Zapamti kako god da se budes ponasao u javnosti,u mestu gde zivis,u drustvu tamo nekih cava koje ostavljas bez daha ( u ostalom vrag ce ga znati sta je istina od ovog sto pises) sve ce se to jednog dana odraziti na tvoju decu,ne dozvoli da te se jednog dana stide i da te mrze.
Nema lezerno opusteno kad su ozbiljne stvari u pitanju i kad je glava u pitanju jer deca nisu ni svesna nije ono odraslo pa da mu se sve razgovorom objasniti , jbt ni s odraslima tako ne moze uvek , evo ovde imamo gomilu polovara i ostecene zenske robe i bezuspesno ih pokusavamo nauciti neke stvari . ....
To su gluposti zenetine itekako znaju da vrisnu, ciknu i podviknu na decu , naravno najcesce potpuno bezuspesno nakon cega nastupa jos veca histerija i loodilo ,nema koja to nije uradila ,ti nemas prakse pa si zadojena propagandom koja veze s mozgom nema ,cesto puta je majka potpuno bespomocna i otac mora da pritrci da dovede stvari u red ,dete je programirano i ima instinkt da slusa autoritet , duboke energicne tonove, i komande glave kuce. Plitke i visoke tonove je i ono ispustalo kao beba i naslusalo se i ne obazire se na njih ...
Gde je zena glava kuce a muz papucic tu je cika ludilo vriska haos i totalni raspusteno dete i raspad sistema.
Ja kad sam klindzov bio pravio sam svakojake ludorije naravno samo kad cale nije bio tu.Keva je mogla da urla do besvesti i da me isiba ali ja sam uvek terao po svom.Kad je cale bio u kuci nisam smeo da mrdnem a kamoli da pravim neki rusvaj.On je uvek malo pricao ali je zato bio covek od dela.Nije dozvoljavao kevi da histerise i da urla ni na koga u kuci a pogotovo ne na mene.Jednom je keva pocela da histerise sto necu da pojedem rucak pa je uzela da me cupa za usi posto nisam hteo da pojedem neki kupus koji je skuvala a sestre su ga navodno pojele sto je bila notorna laz.Cale je citao novine u dnevnoj sobi i kad je cuo sta keva radi dosao je do stola uzeo moj tanjir probao je onaj kupus i kad je osetio onaj bljutavi ukus vec ohladjenog jela tanjir je zalepio o pod a lonac sa kupusom je kevi nabio na glavu.Kevu je tada tako izmlatio da je deset dana bila modra kao sljiva.Mene je odveo u kafanu da rucamo i rekao mi je da ne moram jesti ono sto mi se ne svidja i da od sad kevi i sestrama kazem sta zelim da jedem i da ce to morati uvek da mi se spremi.
Ti si musko i tebi se mora uvek ugadjati to zapamti i toga se uvek drzi ja kad nisam kuci ti si gazda i zene moraju da te slusaju isto kao i mene.E tu zivotnu lekciju cu i ja da kazem svom sinu kad za to dodje vreme.
...uglavnom posle nekog vremana dok sam obedovao prosla svastika pored i pozdravi me , nije proslo 2 minuta zove me zena na mob. drhtavim glasom pita ,gde sam ,kako sam,...i sve izokola i BOJAZLJIVO kad cu da se vratim kuci....?