Šta ćete naučiti svog sina?

Izvinite ako se tema ponavlja, nisam često ovde.

Pitanje za sve muškarce - one koji su već postali roditelji i one koji misle da će nekada to postati: šta ćete da naučite svog sina? Konkretno, o ponašanju i odnosima sa ženama? Da li postoji neki klasičan 'očinski savet' koji nameravate da prenesete, ili ste doošli do nekih novih zaključaka na osnovu vlastitog životnog iskustva?
Да не изгуби главу због једне.
Да се доста дружи са девојкама, да флертује и зеза се.

Pitanje za sve muškarce - one koji su već postali roditelji i one koji misle da će nekada to postati: šta ćete da naučite svog sina? Konkretno, o ponašanju i odnosima sa ženama? Da li postoji neki klasičan 'očinski savet' koji nameravate da prenesete, ili ste doošli do nekih novih zaključaka na osnovu vlastitog životnog iskustva?

Da nikad ne veruje ženama.

Da ga naučim da ne treba da se ženi ako ne želi da prođe kao njegov tata, sve naravno pokazno dok perem, kuvam, usisavam i pritom glasno da mu i mama čuje. Mslm, ni moj mene nije mngo više učio.

U redu, uz to i da igra fudbal, košarku, rukomet, odbojku, badmington,... pliva, skače padobranom,... vozi brza kola, govori šesnaes jezika od kojih barem dva izumrla,... juri ženske, bude glavni ***** u kraju i šire,... da treba da završi tri fakulteta i zaradi pet-šest miliona u ozbiljnim valutama do 21-ve, koja olimpijska medalja pritom,... da se razume, teorijski i praktično, u bar 87% pojmova Britanike... tj ukratko da ne bude mnogo lošiji od svog oca, koji bi sve to o pomenuto al nije imao ko da ga uputi na vreme.

Kako se startuju ribe koje su izašle u mini šorcićima na ulici
"sestro jel ti vruće, dodji mi pod suncobran na osveženje"

Back