dosad "studenti" nisu izneli nikakav plan.Ima, prvo čišćenje od pantljičara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosad "studenti" nisu izneli nikakav plan.Ima, prvo čišćenje od pantljičara
Jesu.dosad "studenti" nisu izneli nikakav plan.
pa i ovi trenutno na vlasti deklarišu da je vlast narodna.Mozda su se lose izrazili, ali poenta je da vlast bude narodna, kao sto to Ustav nalaze (procitaj clan 2 Ustava).
u prevodu za sada je plan anarhija pa kada ove skinemo lako cemo?Ima, prvo ide čišćenje od pantljičara
Da žive i uživaju kako dolikuje u tim godinama a ne da se hrane iz kontejnera kako im vučić nudi svaki dan.pusti ti mene ubicu i lopova. nego koji je plan za ove obicne i bezgresne penzionere?
Oni su kriminalci i lazovi.pa i ovi trenutno na vlasti deklarišu da je vlast narodna.
Plan je Ustav.u prevodu za sada je plan anarhija pa kada ove skinemo lako cemo?
tako se govorilo i u predpetooktobarskoj bajci
samo da skinemo slobu pa cemo lako (i stvarno, posle je pojedincima bas bilo lako)
To je tvoj plan i plan trenutne vlasti ne vidiš sličnost?u prevodu za sada je plan anarhija pa kada ove skinemo lako cemo?
tako se govorilo i u predpetooktobarskoj bajci
samo da skinemo slobu pa cemo lako (i stvarno, posle je pojedincima bas bilo lako)
po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.Jesu.
Plan je da se poštuje Ustav i zakoni i da se lustrira svako ko to ne poštuje
ja pa jaTo je tvoj plan i plan trenutne vlasti ne vidiš sličnost?
Nameće se Ustavpo ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.
i koje se tu resenje namece?
ocemo li diplomatijom ili vojno da povratimo teritoriju koja je ustavom zagarantovan?
ne moras da se trudis sa odgovorm, pitam iz fazona![]()
Možeš ti da letiš i na mars što se mene tiče.po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.
i koje se tu resenje namece?
ocemo li diplomatijom ili vojno da povratimo teritoriju koja je ustavom zagarantovan?
ne moras da se trudis sa odgovorm, pitam iz fazona![]()
kakav si "odgovor" dao, bolje i da nisiNameće se Ustav
...al kradu, Boga se ne bojepa i ovi trenutno na vlasti deklarišu da je vlast narodna.
Da se poštuje ustav i da sve institucije rade svoj posao.ja pa ja
ja sam nebitni anonimus sa krste.
nego koji je plan plenumasa,studenata i ostalih boraca za bolje sutra?
...to je jedini ispravan odgovor moy ti.kakav si "odgovor" dao, bolje i da nisi![]()
po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.Da se poštuje ustav i da sve institucije rade svoj posao.
Što pitaš mene, pitaj vučića koji je prodao kosovo.po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.
kako ce taj mali i nebitni deo ustava da se sprovede?
pod sve institucije spada i policija i tuzilastvo?da sve institucije rade svoj posao.
Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
Poštovanjem Ustava.po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.
kako ce taj mali i nebitni deo ustava da se sprovede?
vucic je izdajnik koji je prodao kosovo. i on je nenadlezan u buducnostiŠto pitaš mene, pitaj vučića koji je prodao kosovo.
Zato što policija ne poštuje zakon i lažno napada i optužuje građane da ruše ustavni poredak. Pošto je sve dokumentovano, mogu da se pozdrave od staža i penzija.pod sve institucije spada i policija i tuzilastvo?
ako da, onda zasto kmecite kada policija hapsi one koji ih napadaju?
srecom (po vas) tuzilastvo ne funkcionise pa svi prolaze sa usmenom opomenom
ne plasim seZato što policija ne poštuje zakon i lažno optužije građane da ruše ustavni poredak.
Jesi li to namerno prepravio moj post? Plašiš se reči ustav?