- Poruka
- 10.485
A to zaključuješ na osnovu čega?
Jese ti malo praviš lud ili me zezaš? Nisi primetio da je na ulicama ratna zona? Pogotovo za izbore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to zaključuješ na osnovu čega?
Koliko ljudi je na ulicama? Koji su to ljudi.Jese ti malo praviš lud ili me zezaš? Nisi primetio da je na ulicama ratna zona? Pogotovo za izbore.
Koja? Plaćena od Crte ili od blokadera sa instagrama?Наведи ми истраживање у вези са том твојом жељом ...
Hteo sam da otvorim istu temu ali nisam toliko srca kamena jer znam koliko "naši" ustanici strahuju baš od takvog razvoja događaja.Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
Hteo sam da otvorim istu temu ali nisam toliko srca kamena jer znam koliko "naši" ustanici strahuju baš od takvog razvoja događaja.
Ti ćeš se probuditi iz sna i videti sns kartel u buvarama...Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Koliko ima SNS kadra i koliko onih koji od njih zavise?Ti ćeš se probuditi iz sna i videti sns kartel u buvarama...
Isplatice ti 2000 dinara dnevnicu u lokalnom SNS centru, i toliko.Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
Kladionice su pojam za postenje u odnosu na izbore u Srbiji.tražiće nove izbore jer kad gube to je namešteno
ko da igraju kladionicu
Koliko ljudi je na ulicama? Koji su to ljudi.
Koliko ljudi nije na ulicama?
Koliko ljudi zna da će biti stavljeni na lomaču ili da indirektno ispaštaju ako propadne SNS?
Koliko ljudi će da se bori da se to ne desi?
Dakle, i tebi je jasno da će to da se desi?Isplatice ti 2000 dinara dnevnicu u lokalnom SNS centru, i toliko.
Puno Manje od većine građana koja je progledala i koja ne može oprostiti pomilovanje krimosa koji su bejzbol palicom tukli devojkuKoliko ima SNS kadra i koliko onih koji od njih zavise?
Živi bili pa videliPuno Manje od većine građana koja je progledala i koja ne može oprostiti pomilovanje krimosa koji su bejzbol palicom tukli devojku
I koji neće da sns kartel svojata drzavu
I račune za struju da plaća preko atlas banke, davora macure igrača sns bande
pola naroda da ode negde?tako bi i pobeda SNS blagtvorno uticala na ovu zemlju jer bi došlo do pročišćenja.Otišli bi oni koji prave probleme.
Ti gledaj to ovako, kolko je tvoj sns okupio u mitrovici, bg i nis?Koliko ljudi je na ulicama? Koji su to ljudi.
Koliko ljudi nije na ulicama?
Neće otići pola.Kao prvo opozicija nema polovinu građana iza sebe nego daleko manje.Drugo,neće otići sve pristalice opozicije .Ima da ode onaj najmilitantniji,najekstremniji deo .Ostali će da demorališu i tako će se nastupiti mnogo podnošljiviji ambijent gde će SNS moći da se posveti rešavanju problema ove zemlje.pola naroda da ode negde?
pre ce se istorija ponoviti
https://www.danas.rs/dijalog/licni-...jace-kako-se-raspala-srpska-napredna-stranka/
kapetan mark me ignorise, ali je on ipak u pravu:Neće otići pola.Kao prvo opozicija nema polovinu građana iza sebe nego daleko manje.Drugo,neće otići sve pristalice opozicije .Ima da ode onaj najmilitaniji,najekstremniji deo .Ostali će da demorališu i tako će se nastupiti mnogo podnošljiviji ambijent gde će SNS moći da se posveti rešavanju problema ove zemlje.
kapetan mark me ignorise, ali je on ipak u pravu:
vi 20-ak hiljada, a mi 200-tinak hiljada, i to smo vise puta odmerili snage, i prebrojali se
nas ima bar 10 puta vise, tako da nemate sta da trazite na izborima, i zato ih av i ne raspisuje, a to sto ste kupiuli nekoiliko 100-ina ili 1000 glasova u kosjeericu i sa time se hvalite, to je vas poraz
Znaš li na koga sam mislio kad sam ovo napisao ?
Jasno mu je. To navijanje za zločince je iz proste navijačke naslade, da maltretiranje naroda što duže traje.Kada budete organizovali prave poštene demokratske izbore, gde bi se jasno videlo kolika je čija podrška, onda možemo da pričamo.
A ovo da se krijete iza batinaša, partijske policije, medijskog mraka i namštenih izbora, pa onda još i pravite ludi kao nije vam jasno što ljudi traže izbore, to je stvarno malo degutantno. Ne znam da li si primetio da u Srbiji nema ni jedna jedina funkcionalna institucija, nema ni jedan ozbiljan državni projekat koji nije koruptivan, nema ni jedno jedino mesto gde može da se vidi društveni dijalog, imamo režim koji studente naziva teroristima... mislim, to je teško dno. I sad povrh svega ti se praviš ludi, kao fora nije ti jasno.
Jaguarke?Ne razumem zašto se obraćate na ličnom nivou u vezi generalnog pitanja?
Rekao bih da ste to naučili od Jaguarke?
Нас има 20 пута више него Вас.Znaš li na koga sam mislio kad sam ovo napisao ?
Muka me spopadne kad čujem da migranti srpskog porekla a usput rečeno značajan deo takvih otpada na pobegulje od mobilizacije govore protiv njihovih kolega po statusu tojeste drugih migranata.
Oni su najogorčeniji protivnici imigracije u zapadne zemlje.Dakle neko ko je i sam imigrant ogorčeno se protivi imigraciji i zalaže za progon drugih imigranata.
Licimurstvo kakvo se retko sreće.
Pa to je njen (njegov) štos da odmah piše "tvoji ovo tvoji ono"...Jaguarke?
![]()