buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.883
Pošten svet, lopovimaKo ce kome da oduzima imovinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošten svet, lopovimaKo ce kome da oduzima imovinu?
Kada se to pre desilo i ko je to uopste "posten svet"..Pošten svet, lopovima
To se dešava redovno.Kada se to pre desilo i ko je to uopste "posten svet"..
![]()
Realno gde bi ti stavio šešelja i vučića?!?? Svi ti debili su išli na goli otok.Nije narod imao tu moc, narod je zavrsavao na Golom Otoku ko je nesto rekao ili uradio protiv njih.
Država. Kako postavljate tako glupa pitanja? Sud konfiskuje imovinu, ubica i lopov na robiju.Ko ce kome da oduzima imovinu?
U Srbiji je to na nivou statisticke greske.To se dešava redovno.
Lopovima se zapleni imovina stečena kriminalom
AhamНас има 20 пута више него Вас.
Нешто мора се подхитно мења у Земљи Србији иначе ћете омастите Конопац уколико вам Вођа остане тако тврдоглав.
И Младо и Старо је устало против Вас.
Уколико не поступите по задатим Упуствима...коњче,конопче,Док Холидеј![]()
Do sad je bilo takoU Srbiji je to na nivou statisticke greske.
Zivite u zabludi ako mislite da ce ovima koji trenutno jasu ovu drzavu neko oduzeti imovinu.
To se prosto nece desiti,pretedenti na vlast hoce da budu novi kalifi,zele da rade isto sto rade i ovi danas.
Nisi čuo za Savu licimura a hteo bi revoluciju da dižeš pobeguljoja sam ekonomski emigrant od 2006-7, licimuru izbeglajo, davore soferu, oklen ti banka, AL-TA? dali ti aleksandar i tamara
Što onda postavljaš glupa pitanja ako imaš neku svoju teoriju "svi su isti" pa nas ovde zajebavaš i trošiš vreme?U Srbiji je to na nivou statisticke greske.
Zivite u zabludi ako mislite da ce ovima koji trenutno jasu ovu drzavu neko oduzeti imovinu.
To se prosto nece desiti,pretedenti na vlast hoce da budu novi kalifi,zele da rade isto sto rade i ovi danas.
Ne da će im oduzimati imovinu, nego će u okviru lustravije i deci lopova biti zabranjeno da se kandiduju za političke funkcije.Što onda postavljaš glupa pitanja ako imaš neku svoju teoriju "svi su isti" pa nas ovde zajebavaš i trošiš vreme?
Ja sam još jedino od lopova čuo da su svi lopovi.
okej. a kako ce to da utice na moju penziju,kosovo,sankcije rusiji, poljoprivredu?Nudi se hapšenje Dahija i lustracija.
pratim ja studente jos pre nego sto su se aktivirali.
Kao što čišćenje od glista utiče na konja sa pantljičarom.okej. a kako ce to da utice na moju penziju,kosovo,sankcije rusiji, poljoprivredu?![]()
zivimo u geopoliticko turbulentnom svetu.Kao što čišćenje od glista utiče na konja sa pantljičarom.
Što manje pantljičara - konj zdraviji i jači
Ostaćeš bez penzije ako si krao i ubijao.okej. a kako ce to da utice na moju penziju,kosovo,sankcije rusiji, poljoprivredu?![]()
pratim ja studente jos pre nego sto su se aktivirali.
i znam da ne zele da postave nekog svog nego da "se sistem promeni":
a sta je sistem? sistem je svest.
znaci da nam se preko noci promeni svest i beice svima bolje
to je isto kao one misice kada kazu :zelim da bude miru u svetu i da vise nema gladne dece
naravno, svako normalan to zeli ali ono, srce moje... to je samo bajka.
bajka se ne maze na leba
zasuko sam rukave. spreman sam. nego, dajte neki odgovor na neka od pitanja. sta cemo i kako sa poljoprivredom i kosovom?Da nisi možda hteo da ti deca odrade sve?
Ti samo da se izvališ i krckaš pemziju?
Moraćeš da bar podržiš čišćenje države od pantljičara, brale, ako već nisi kadar da učestvuješ
ja sam lopov i ubica. nema veze.Ostaćeš bez penzije ako si krao i ubijao.
Ko god je ubijao i krao neće mu trebati ništa - imaće smeštaj nemoj da se brineš ništa.ja sam lopov i ubica. nema veze.
jesu li i ostali penzioneri redom lopovi i ubice?
sta cemo sa onima koji to nisu (a gle cuda, zeleli bi normalno da zive)
Mozda su se lose izrazili, ali poenta je da vlast bude narodna, kao sto to Ustav nalaze (procitaj clan 2 Ustava).Pa kada je to narod imao vlast? Studenti kažu da će da vrate vlast narodu.
Ima, prvo ide čišćenje od pantljičarazasuko sam rukave. spreman sam. nego, dajte neki odgovor na neka od pitanja. sta cemo i kako sa poljoprivredom i kosovom?
da vatam asov pa pravac jarinje ili ima neki plan ?![]()
pusti ti mene ubicu i lopova. nego koji je plan za ove obicne i bezgresne penzionere?Ko god je ubijao i krao neće mu trebati ništa - imaće smeštaj nemoj da se brineš ništa.