Da li će Vučić i SNS u subotu odati počast nastradalima?

pop80

Elita
Poruka
16.432
Dok reka ljudi iz svih krajeva Srbije ide u Novi Sad da obeleži godišnjicu pada nadstrešnjice postavlja se pitanje da li će predsednik Srbije, njegovi stranački štakori i Ćacad uraditi isto?
Mislim malo je bizarno da ubice odaju počast ubijenima, međutim poznajući ih, sve je moguće pa i to da se poklone žrtvama i spuste se na najveći nivo licemerstva i ljigavosti!

Dok reka ljudi iz svih krajeva Srbije ide u Novi Sad da obeleži godišnjicu pada nadstrešnjice postavlja se pitanje da li će predsednik Srbije, njegovi stranački štakori i Ćacad uraditi isto?
Mislim malo je bizarno da ubice odaju počast ubijenima, međutim poznajući ih, sve je moguće pa i to da se poklone žrtvama i spuste se na najveći nivo licemerstva i ljigavosti!
Ubica ce dati najvecu citulju

ti nisi normalan.............ove studente patriote , optuzujes da su srusili nadstresnicu ?

Nikako.Njih to ne dotice.

Лик је питао да ли се у НС 1.новембра игра нека утакмица. То је поштовање према жртвама које је убио његов режим? У ствари попи*ао се по њима.
bedan pokusaj da ispadne kul, na nivou srednje skole

sećam se koliko ste vi poštovali stradale direktno od vaših političara
za Vlahovića npr... smetao vam samo Veselinov, da uzmete ministarstvo, ko ga iebe, jel tako?
pa onda Topčider... sve ste saobraćaj bili blokirali... zeleni prsluci sevali...

ali nema veze - jednog dana ćete živeti sa svojom pameću bez mame i tate
tad se dogovorite ko će biti kriv
sazovite plenum i donesite proglas

a u Pazovi neće imati ko da vam skuva pasulj jer se tamo po kafićima diluje droga

sećam se koliko ste vi poštovali stradale direktno od vaših političara
za Vlahovića npr... smetao vam samo Veselinov, da uzmete ministarstvo, ko ga iebe, jel tako?
pa onda Topčider... sve ste saobraćaj bili blokirali... zeleni prsluci sevali...

ali nema veze - jednog dana ćete živeti sa svojom pameću bez mame i tate
tad se dogovorite ko će biti kriv
sazovite plenum i donesite proglas

a u Pazovi neće imati ko da vam skuva pasulj jer se tamo po kafićima diluje droga
Doći će dan kada će isplivati svi zločini radikala počev od hrvatske, bosne, đinđića, ćuruvije, stambolića i mnoge druge. Malo je to robije!

Doći će dan kada će isplivati svi zločini radikala počev od hrvatske, bosne, đinđića, ćuruvije, stambolića i mnoge druge. Malo je to robije!
pa isplivao je jedan detalj o djindjiću
zapravo je (ne)priznati izetbegović, pitaj bakira
pazite sa kopanjem istine da ne iskopate mečku
a posle kuku lele, nemoj čiko, šalili smo se :kafa:

Back