dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 73.045
Зато што су свој живот посветили Богу! Али нека се не мешају и нека се не горде над благословеним полним односима у браку.Ovo povlači zanimljivo pitanlje. Kako monasi suzbijaju prirodan nagon za seksom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што су свој живот посветили Богу! Али нека се не мешају и нека се не горде над благословеним полним односима у браку.Ovo povlači zanimljivo pitanlje. Kako monasi suzbijaju prirodan nagon za seksom?
Наравно да нема! Чак је то прво и заповедио људима, да раде!Protiv zakonitog sjedinjenja u braku Bog nema ništa.
znam, tu smo se već složili, nego maki me brine on misli da izrael ima dojkeСтари Завет промовише секс само тако! Песма над песмама као пример!
Bog će kazniti za ovakvu izjavu.ja zivim bezgresno
ne brini ti za moj vecni zivot nego za svoj
Наравно,наравно. Супружници у браку имају право да раде како год хоће! И да лижу и све остало!u pravu si, dulence, cak ima i promocija lizanja pi.aka
Нов је у вери, кад буде стасао у Православљу, кад се продухови, схватиће да су дојке дојке, или народски речено сисе, и да Свети Цар Соломон није описивао никакве ,,израиљске сисе", јер то не постоји, већ сисе младе, једре и снаге пуне жене!znam, tu smo se već složili, nego maki me brine on misli da izrael ima dojke
Bog ne kaznjava Bog me voliBog će kazniti za ovakvu izjavu.
Pismo se shvata po Svetim Ocima a ne po ogrehovljenom plotskom umu. Koji je Sveti Otac Pjesmu nad pjesmama tumačio bukvalno?Нов је у вери, кад буде стасао у Православљу, кад се продухови, схватиће да су дојке дојке, или народски речено сисе, и да Свети Цар Соломон није описивао никакве ,,израиљске сисе", јер то не постоји, већ сисе младе, једре и снаге пуне жене!
sv oci su mahom bili evnusi šta si očekivao kako drugačije da tumačePismo se shvata po Svetim Ocima a ne po ogrehovljenom plotskom umu. Koji je Sveti Otac Pjesmu nad pjesmama tumačio bukvalno?
To ti govori da tumačenje Pisma nije lako i zahtjeva cjelomudrenost.sv oci su mahom bili evnusi šta si očekivao kako drugačije da tumače
Маки, кад будеш видео сисе лепе уживо, каш'ће ти се само зашто Премудри Соломон није мислио на ,,духовне сисе " (шта ли је уопште то), већ на праве, женске, једре и набрекле!Pismo se shvata po Svetim Ocima a ne po ogrehovljenom plotskom umu. Koji je Sveti Otac Pjesmu nad pjesmama tumačio bukvalno?
Jel pričamo o tumačenju Pisma ili ne pričamo?Маки, кад будеш видео сисе лепе уживо, каш'ће ти се само зашто Премудри Соломон није мислио на ,,духовне сисе " (шта ли је уопште то), већ на праве, женске, једре и набрекле!
Тада нећеш тражити цитате Светих Отаца (бар се надам) Слава им и Милост, него ћеш прионути на лепе сисе своје младе и уживати у њима, како је Бог заповедио од почетка!
Причамо. Свети Премудри Соломон је писао о женским сисама. Дојкама, лепим и једрим !Jel pričamo o tumačenju Pisma ili ne pričamo?
Onda ne mudruj već se pokoravaj tumačenjima Otaca.Причамо. Свети Премудри Соломон је писао о женским сисама. Дојкама, лепим и једрим !
И о лепоти уживања у њима.
Не мудријем ја, већ ти. Тамо човек лепо описује женске сисе, а ти кажеш ,,то су духовне сисе ".Onda ne mudruj već se pokoravaj tumačenjima Otaca.
Čitaj Oce. Prvo Oce pa Pismo. Opasno je čitati Pismo bez odgovarajuće svetootačke podloge.Не мудријем ја, већ ти. Тамо човек лепо описује женске сисе, а ти кажеш ,,то су духовне сисе ".
nemam nista protiv,dodjiStalno se prica da je seks greh
Onda postoje oni monasi kako li se vec zovu sto zenu ne videse..
Zasto?
Brate Dule!Tebe je bas raspametio bacuskin rodjendanМаки, кад будеш видео сисе лепе уживо, каш'ће ти се само зашто Премудри Соломон није мислио на ,,духовне сисе " (шта ли је уопште то), већ на праве, женске, једре и набрекле!
Тада нећеш тражити цитате Светих Отаца (бар се надам) Слава им и Милост, него ћеш прионути на лепе сисе своје младе и уживати у њима, како је Бог заповедио од почетка!
Маки, Премудри Соломон описује сисе своје младе.Čitaj Oce. Prvo Oce pa Pismo. Opasno je čitati Pismo bez odgovarajuće svetootačke podloge.
Није, то сам мислио и пре рођендана. Него ме било жао да Макију,као добром дечку, кажем истину.Brate Dule!Tebe je bas raspametio bacuskin rodjendan
Problem je sto uzitak i sladostrasce radjaju nova nestrpljenja,tu nema krajaНије, то сам мислио и пре рођендана. Него ме било жао да Макију,као добром дечку, кажем истину.
Али, пошто неће нико други, боље је, ипак сам ја његов брат у вери.
to mi govori da sin majci kaže joj majko kako je teško poroditi se.To ti govori da tumačenje Pisma nije lako i zahtjeva cjelomudrenost.
Sv. Oci su recipijenti božanske mudrosti. Tako da i njihovi savjeti o braku i porodici imaju prvoklasni značaj.to mi govori da sin majci kaže joj majko kako je teško poroditi se.
šta oni znaju o seksu i ljubavi prema ženi kad nisu iskusili
kakva bre mudrost