Sta Bog ima protiv seksa?

u pravu si, dulence, cak ima i promocija lizanja pi.aka
Наравно,наравно. Супружници у браку имају право да раде како год хоће! И да лижу и све остало!
Ја волим да је лижем... :heart:

Него нећемо овде, ово је богоугодан пдф. Немој да ми се @Maki! саблазни, то не желим. :)

znam, tu smo se već složili, nego maki me brine on misli da izrael ima dojke :D
Нов је у вери, кад буде стасао у Православљу, кад се продухови, схватиће да су дојке дојке, или народски речено сисе, и да Свети Цар Соломон није описивао никакве ,,израиљске сисе", јер то не постоји, већ сисе младе, једре и снаге пуне жене!

Нов је у вери, кад буде стасао у Православљу, кад се продухови, схватиће да су дојке дојке, или народски речено сисе, и да Свети Цар Соломон није описивао никакве ,,израиљске сисе", јер то не постоји, већ сисе младе, једре и снаге пуне жене!
Pismo se shvata po Svetim Ocima a ne po ogrehovljenom plotskom umu. Koji je Sveti Otac Pjesmu nad pjesmama tumačio bukvalno?

Pismo se shvata po Svetim Ocima a ne po ogrehovljenom plotskom umu. Koji je Sveti Otac Pjesmu nad pjesmama tumačio bukvalno?
Маки, кад будеш видео сисе лепе уживо, каш'ће ти се само зашто Премудри Соломон није мислио на ,,духовне сисе " (шта ли је уопште то), већ на праве, женске, једре и набрекле!

Тада нећеш тражити цитате Светих Отаца (бар се надам) Слава им и Милост, него ћеш прионути на лепе сисе своје младе и уживати у њима, како је Бог заповедио од почетка!

Маки, кад будеш видео сисе лепе уживо, каш'ће ти се само зашто Премудри Соломон није мислио на ,,духовне сисе " (шта ли је уопште то), већ на праве, женске, једре и набрекле!

Тада нећеш тражити цитате Светих Отаца (бар се надам) Слава им и Милост, него ћеш прионути на лепе сисе своје младе и уживати у њима, како је Бог заповедио од почетка!
Jel pričamo o tumačenju Pisma ili ne pričamo?

Brate Dule!Tebe je bas raspametio bacuskin rodjendan:)

Није, то сам мислио и пре рођендана. Него ме било жао да Макију,као добром дечку, кажем истину.
Али, пошто неће нико други, боље је, ипак сам ја његов брат у вери. :)
Problem je sto uzitak i sladostrasce radjaju nova nestrpljenja,tu nema kraja

Back