Šta biste voleli da vam se danas desi?

• Začetnik teme Začetnik teme mara_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da se opustim ispred novog momka i da prestane da me drma trema i nervoza pored njega.

U, cico... Pa opustićeš se, sigurno... Vremenom...
Posle prestane to ''ispadanje iz cipela''... pa nekom to bude dosadno... možda ti se posle ne dopadne taj ''bez treme'' osećaj... A i meni je to fino, znam o čemu pričaš... Ja jedva čekam da preskočim tu fazu i da se upoznamo i da budem smirena i da budem normalna :)... Volim osećaj kad se sa nekim znam, to mi je ispred lepote upoznavanja...

Take it easy...

Ja sam u nekom uzbuđenju (druge vrste), toliko sam razdragana i razigrana da mislim :think: da bi mi jedino neka injekcija za smirenje pomogla... :tongue:
Juče nisam prestala da se smejem, pa i prekjuče... :rotf: smejala sam se jednom momku u liftu, mislila sam kako me je gledao da će da me ubije...

A danas sam toliko hiperaktivna da sam htela da operem tepihe... Ali, j.b.g, novi su, čisti su... :(

U, cico... Pa opustićeš se, sigurno... Vremenom...
Posle prestane to ''ispadanje iz cipela''... pa nekom to bude dosadno... možda ti se posle ne dopadne taj ''bez treme'' osećaj... A i meni je to fino, znam o čemu pričaš... Ja jedva čekam da preskočim tu fazu i da se upoznamo i da budem smirena i da budem normalna :)... Volim osećaj kad se sa nekim znam, to mi je ispred lepote upoznavanja...

uuuuf,sinoc je bilo bolje-nije bilo one sugave ukocenosti i onoga kad ne znam sta da kazem.........bila sam opustena.I jeste stvarno je bolje kad se vec upoznas sa nekim i kad si skroz opusten nego kad se nesto stalno kocis i usporavas...pozz

Meni se desilo da sam prvi put kad sam izašla sa svojim bivšim momkom sa kojim sam duže bila zajedno da sam toliko bila opuštena, imala sam osećaj da je oduvek bio deo mog života... neku divlju slobodu da mogu sve da kažem i sve da pred njim uradim...
To je pamtljiv osećaj... redak... drag...
Posle sam bila u situaciji (sa drugom osobom) da sam tako bila ukočena, a ako nešto kažem - to je bilo tako smotano, bila sam neprepoznatljiva... Ali dečko me je za nekoliko dana vratio u normalu...
To sebi stvoriš neke blokade i pometenost, a ispostavi se da nije bilo potrebe za tim...
Ono što mi se redovno dešava - i sa ljudima sa kojima se znam dobro je - da nekad umem da budem neobjašnjivo stidljiva... I mrzela sam to svoje stanje, pa su me onda neki ubedili da to može i da bude ljupko... valjda... :neutral:

Uglavnom... Ja bih danas volela da SLUŠAM nekoga, bilo koga ko želi da priča... Bilo šta da priča, da se ispoveda... TOLIKO imam želju da slušam i ćutim...
Kad bih na'vatala nekog ko želi da ga enko sluša, to bi bio divan sinhronicitet...

Bah. Voleo bih da se zaljubim i da se to uzvrati. Al' posto od toga nema nista ajde da budem realistican.

Voleo bih da mi ne bude predstojeci dan nervozan i pun teskog fizickog rada i da onaj krs koji nam stoji u firmi lepo posaljemo na najblizu deponiju i umesto njega uzmemo prave police za robu.*

*dugacka prica, ne pitaj

Back