Kurt2
Ističe se
- Poruka
- 2.410
Kad smo već kod sporta, ja bih da se bavim sportom, ali mi doktorka ne dozvoljava... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manje piva, manje vina, manje masne hrane![]()
Kad smo već kod sporta, ja bih da se bavim sportom, ali mi doktorka ne dozvoljava...![]()
Ih, šta ostaje kad se odrekneš svih tih malih životnih zadovoljstava?![]()
Trči, nego šta! Malo trčiš, malo igraš basket, malo radiš trbušnjake i...problem rešen! A i ide leto...![]()
Stiglo lepo vreme... Sad više nemaš na šta da se izvlačiš![]()
da se opustim ispred novog momka i da prestane da me drma trema i nervoza pored njega.
U, cico... Pa opustićeš se, sigurno... Vremenom...
Posle prestane to ''ispadanje iz cipela''... pa nekom to bude dosadno... možda ti se posle ne dopadne taj ''bez treme'' osećaj... A i meni je to fino, znam o čemu pričaš... Ja jedva čekam da preskočim tu fazu i da se upoznamo i da budem smirena i da budem normalna... Volim osećaj kad se sa nekim znam, to mi je ispred lepote upoznavanja...
uuuuf,sinoc je bilo bolje-nije bilo one sugave ukocenosti i onoga kad ne znam sta da kazem.........bila sam opustena.I jeste stvarno je bolje kad se vec upoznas sa nekim i kad si skroz opusten nego kad se nesto stalno kocis i usporavas...pozz
Volela bih da danas nisam u zemlji i na zemlji.
da LDP/LSV/DS/SRS/DSS-NS/SPS nestanu sa politicke scene vjeki vjekov-amen.