- Poruka
- 405.600
Što južnije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kod mene su te sahrane... kontraproduktivne. Danima ne mogu da dođem sebi, redovno se borim da potisnem osećaj praznine i besmisla koji me preplavi.odlazak na neciju saranu il poseta u bolnici da mi se vrati volja za zivotom
proveren recept za krizu
ja ni ne odem...dodjem do groblja i osecam ispred kako me duhovi mrtvih dozivaju pa svrnem u kafanu preko puta novog groblja...a kad tamo, tri sarane i gosti se rodbina, prosipa se rakija za dusu umrlih, pa mi pice presedene a i izgubim apetit...Kod mene su te sahrane... kontraproduktivne. Danima ne mogu da dođem sebi, redovno se borim da potisnem osećaj praznine i besmisla koji me preplavi.
Zato je za krize bolja neka fina kafana dalje od groblja u probranom društvu.ja ni ne odem...dodjem do groblja i osecam ispred kako me duhovi mrtvih dozivaju pa svrnem u kafanu preko puta novog groblja...a kad tamo, tri sarane i gosti se rodbina, prosipa se rakija za dusu umrlih, pa mi pice presedene a i izgubim apetit...
u kafanu se nikad ne ide sa drustvomZato je za krize bolja neka fina kafana dalje od groblja u probranom društvu.

Sa prijateljem, prijateljicom, partnerom. Bitno da je dobar sagovornik.u kafanu se nikad ne ide sa drustvom
solo ili najvise u paru
s yebacicomSa prijateljem, prijateljicom, partnerom. Bitno da je dobar sagovornik.
Solo ne idem, osim sticajem okolnosti kad nešto moram da čekam u gradu. Nikad namenski. Možda bih da ima baš neko fino mesto mesto u komšiluku koje doživljavam kao svoj kutak.
s yebacicom
kaki prijatelj, ti samo drve o politici