topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Dvoje su se tako smuvali.A veze preko neta i na daljinu postoje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dvoje su se tako smuvali.A veze preko neta i na daljinu postoje?
eh da je samo dvojeDvoje su se tako smuvali.![]()
Da. Nadam se i videli pre i posle toga.Dvoje su se tako smuvali.![]()
Лако је вама женама,вама се пише и око вас се све врти.Viđate se sa nekim 1 u 14 dana da imate dobar sex, inače ništa, ili da ste sa nekim u kontaktu šalite se, družite, dopisujete 13 dana a nema sexa?
I sa kim ste onda zapravo u vezi?
Da li imaju pravo oni što vole internetske veze, druženja itd? Jer u realnom životu ne možeš toliko naći vremena za (realna) viđanja.
Meni se jednom desilo da sam bila u nonstop prepisci sa nekim na drugom kraju planete i više sam osećala da sam bliska nego sa nekim sa kim spavam povremeno. Jel bi tako svako mislio? A opet kao ovo je realno, a ono nije? Šta je uopšte realno?
Šta mislite za nas koji ne živimo sa partnerom, da l je ok imati 2 osobe istovremeno? Jednu za realna druženja, a drugu za net druženja preko npr vajbera? Ili je najbolje imati n osoba za realna, a m za net druženja, da se ide široko. Dobro, mene lično bi to malo smorilo...
![]()
Ali mu je bila devojka pre tih godinu i po dana? Nadam se.Ja sam upoznao dečka koji je imao devojku iz jugoistočne Azije, kaže godinu i po dana se nisu videli zbog korone, a u vezi su bili sve vreme.![]()
Ako se tako postavis. Inace je suprotno.Лако је вама женама,вама се пише и око вас се све врти.
Nijesmo braća.Brate!
Само реалне ствари износим,можеш се поставити како хоћеш,овај случај је тако и то нема грешке.Ako se tako postavis. Inace je suprotno.
Za rokenrol.Realno je da imaš jednog za bliskost i priču,
a dugog za rokenrol.
ako ne umeju oni da daju obe stvari zašto bi ti morala da biraš čega da se odrekneš?
Nije. Ja ne mogu da stignem a i ne zelim da svakoj odgovorim. Uvek prve pisu. I sve ih je vise.Само реалне ствари износим,можеш се поставити како хоћеш,овај случај је тако и то нема грешке.
Sta fali trbusnom plesu pitaaammm?Za rokenrol.
![]()
I meni su pisale mnoge, baš ovde, prve...Nije. Ja ne mogu da stignem a i ne zelim da svakoj odgovorim. Uvek prve pisu. I sve ih je vise.![]()
Хахаха то је можда за тебе утеха.Теши сеNije. Ja ne mogu da stignem a i ne zelim da svakoj odgovorim. Uvek prve pisu. I sve ih je vise.![]()
Viđate se sa nekim 1 u 14 dana da imate dobar sex, inače ništa, ili da ste sa nekim u kontaktu šalite se, družite, dopisujete 13 dana a nema sexa?
Šta mislite za nas koji ne živimo sa partnerom, da l je ok imati 2 osobe istovremeno? Jednu za realna druženja, a drugu za net druženja preko npr vajbera?
![]()
Nikada ovde nisam dobio poruku.I meni su pisale mnoge, baš ovde, prve...
Naročito u davnim počecima, kada sam pisao mnogo više...
Ja pricam o stvarnim kontaktima. Ne o forumu.Хахаха то је можда за тебе утеха.Теши се
Eto ti sad.Nikada ovde nisam dobio poruku.
Da to je tacno. Savremena komunikacija.Eto ti sad.
Sve ti je reklama.
Koliko se daješ - toliko i dobijaš?
Ako si baš aktivan iznošenju svojih misli ovde, nekom će se to i dopasti - pre ili kasnije..
A ako ih baš često iznosiš, onda i tražiš neku potvrdu ovde?Eto ti sad.
Sve ti je reklama.
Koliko se daješ - toliko i dobijaš?
Ako si baš aktivan iznošenju svojih misli ovde, nekom će se to i dopasti - pre ili kasnije..
U nedostatku drugog izbora u trenucima dosade. Nista vise.A ako ih baš često iznosiš, onda i tražiš neku potvrdu ovde?
Čuvajte se onih koji ovde mnogo piskaraju...![]()
ne slusajte ovog covekaA ako ih baš često iznosiš, onda i tražiš neku potvrdu ovde?
Čuvajte se onih koji ovde mnogo piskaraju...![]()
Izbor uvek postoji...U nedostatku drugog izbora u trenucima dosade. Nista vise.
ne slusajte ovog coveka![]()
Naravno.Izbor uvek postoji...
Nije nam nužnost da budemo ovde, zar ne.
Izabrali smo...