Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ja bi' ga pitao da ga odmenim par dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Ja bi' ga pitao da ga odmenim par dana.
hellobg:pitala bih ga kad cu umreti?to bi mi umnogome uchinilo zivot lakshim!
peach:www.deathclock.com
:wink:
mora da ima...Pop Relja:Ima li boginju?
ops:Pa iz ljubavi ga je i stvoriodivlja u srcu:Pitala bih ga, sta mu je bila inspiracija da kreira svet i da se nije zacopao kad je napravio takvu ludoriju?![]()
hellobg:peruzzi me odushevio.kralj!bog!
he he he he
pitala bih ga shto je postavio onako glupe ljude kao
Ja stvarno nisam nikad nista ima protiv tebe... ne znam kako si upala u "prichu". Tako da ono popushimo jedan dzoint mira, pa da idemo da Ga pitamo da nam da koji krug da rulamo svetomavesic:Kad_LupimLupim:Ja bi' ga pitao da ga odmenim par dana.
mada smo u svadji ,,,čak i zaključaše temu![]()
ali da slažem se sa tobom,, coool ,, povučeš dim iz velikog džointa i duneš u zemljane
Pitala bih ga: "Zašto opet virusi, majku mu, pa nema ni mesec danaPeruzzi:.......da slucajno budete u prilici?

Kasperskiiiiiiii, Kasperskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeftinooooooooooooooooooooo!!!Lexa:Pitala bih ga: "Zašto opet virusi, majku mu, pa nema ni mesec danaPeruzzi:.......da slucajno budete u prilici?![]()
"
I koji mi to skotovi šalju viruse na mail, a da ih ni ne poznajem?
Što stvaraš takve skotine? A? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Kasperski mi je pojeo skrivene fajlove i sad komp. ima svoju volju. Prvi prokleti primerak veštačke inteligencijeoby wan kenoby:Kasperskiiiiiiii, Kasperskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeftinooooooooooooooooooooo!!!Lexa:Pitala bih ga: "Zašto opet virusi, majku mu, pa nema ni mesec danaPeruzzi:.......da slucajno budete u prilici?![]()
"
I koji mi to skotovi šalju viruse na mail, a da ih ni ne poznajem?
Što stvaraš takve skotine? A? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()