- Poruka
- 399.780
Ja sam za sutra spremio pitu sa visnjama, dobro nisam je ja licno spremio ali sam je stavio u stek za dorucak + 3 mandarine, ko nov sam.
Koliko parcica pite ...i 3 mandarine
ahahahahah to ti je kao dosta..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za sutra spremio pitu sa visnjama, dobro nisam je ja licno spremio ali sam je stavio u stek za dorucak + 3 mandarine, ko nov sam.

Koliko parcica pite ...i 3 mandarine
ahahahahah to ti je kao dosta..
 A poneo sam 4 parceta pite...
 A poneo sam 4 parceta pite...
Musli i jogurt, mrzim to iz dna duše, al' je zdravo.

praska sunka ruska salata srpski somun

To mi nije ni za zub ali ce me drzati do 12, posle krkam ljute kobasice sa pireomA poneo sam 4 parceta pite...
Nina kako se snalazis ti u kuhinji?
 ..mada se ne zadrzavam previse u kuhinji..
..mada se ne zadrzavam previse u kuhinji..
ti si jos i dobra kad ti to traje danima.ja napravim ogromnu kolicinu ruske.max traje dan i poJa nesmem ni da napravim rusku salatu ... onda je to danima dorucak, rucak, vecera a bogami i uzina ... i odmah 3 kg gore .
Ne dolazi u obzir -- nebazdarena sam po tom pitanju
@ klasika kafa , vocke

hahah jeste kupovna i bas primetih je zivkaste primere..nisam ni gledo dal je do jaja a nisam je ni ja kupio..poslednju sam pravio pre jedno 2 god sa kupovnim povrcem..majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispadesamo mi kazi da rusku nisi pravio ti ni niko tvoj, nego da si je kupio..pa da odmah zamislim onu ''do jaja'' sa delimicno kuvanim krompirom i prekiselim i preslanim majonezom..i da me zelja ne vuce
a tema, balans i 2u1
sve volim da nafilujemKako vas volim sve...nemate pojma...
pa dobro opjo...gde i tomi majonez jos odozgo..

al to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudamati si jos i dobra kad ti to traje danima

...majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade
 ... ma kakvi , klasika je klasika i samo obicno pravo ulje
 ... ma kakvi , klasika je klasika i samo obicno pravo ulje 

pa i ja pricam o toj kolicinial to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudama
..a te podriguse me nece videti sorry

ti si jos i dobra kad ti to traje danima.ja napravim ogromnu kolicinu ruske.max traje dan i po
@dorucak
somun,patelina pastetu od tune i tomy majonez

hahah jeste kupovna i bas primetih je zivkaste primere..nisam ni gledo dal je do jaja a nisam je ni ja kupio..poslednju sam pravio pre jedno 2 god sa kupovnim povrcem..majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade

al to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudama
pa i ja pricam o toj kolicini