Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.047
pa i ovo je swatko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a znas li kakve oke ima srna?kao odri hepbern...a tek malo telence?znaci nijih mozes da jedes?
Znam , al zazmurim i iskljucim sive celije .... mmmm .... lovacki gulas 
pa i ovo je swatko
![]()
zar bi bambijaZnam , al zazmurim i iskljucim sive celije .... mmmm .... lovacki gulas
![]()

zar bi bambija
mozes da zazmuris,ali ce te njihove oke pratiti,i u snu

i tebe @in švalerationshipaaaaaaaaa ..... grozne ste
Pa sto niste postavile neku svinju , nju ionako ne jedem osim u cvarcima i prsuti i slanini .
Ispade ja neki mesaros a u stvari bitno je da je samo kuvano sa mesom a nemoram ni da ga jedem .
Sad ste me nasekirale i zvacu Ninocku da vas banira
dodataki tebe @in švalerationship
..jedino tako..iskljucis male sive celije i..njami
da george..meso je potrebno..zazto ga i jedemo bez obzira na emocije
znaci samo koske ne jedesaaaaaaaaa ..... grozne ste
Pa sto niste postavile neku svinju , nju ionako ne jedem osim u cvarcima i prsuti i slanini .
Ispade ja neki mesaros a u stvari bitno je da je samo kuvano sa mesom a nemoram ni da ga jedem .
Sad ste me nasekirale i zvacu Ninocku da vas banira
dodataki tebe @in švalerationship

na primer flekice sa kupusom..mmmmm

Najlepse je meso na kostima ... pa kad krenes da glockaaasznaci samo koske ne jedes![]()

al ne moras ni da ga jedes..haha obozavam te![]()

neko bi pomisio da imam 100 kg kad krenem da meracim o hrani a ja ... aj da se ne hvalim 
jedino riblja corba i skusa sto mi se jeduJa jedem meso ali mi nije na prvom mestu..mogu i bez njega..
na primer flekice sa kupusom..mmmmm
A ne bacis malo slaninice prvo nasuvo u vrelu serpu pa tek onda ostalo .... misiiim tek malo da zamirise ... posle se i ne vidi
Pravila sam prosle nedelje
Najlepse je meso na kostima ... pa kad krenes da glockaaas
I da naravno ... pritom iskljucis sive celije

kolko 89Pa nemoram ... al kad me gleda iz serpe i vice uzmi me , pa uzmi me ... i sta cu ... steta da se baci
neko bi pomisio da imam 100 kg kad krenem da meracim o hrani a ja ... aj da se ne hvalim
![]()
ja bih zaista reko samo o hrani pricas..mada ni ja ne zaostajem sa svih 80
kolko 89ja bih zaista reko samo o hrani pricas..mada ni ja ne zaostajem sa svih 80
![]()
m ... teras me da spamujem .. jel ? 176 - 60 -- 39 
a ovo 60 je od 60-90-60..misim to je najbitnijem ... teras me da spamujem .. jel ? 176 - 60 -- 39
Misiiiim ovo zadnje je broj cipela![]()

a ovo 60 je od 60-90-60..misim to je najbitnije![]()

Bitno da su cifre tu negde a sad kojim redom , malo ispremestane
Ja sam bre zena u godinamaaaa , moze mi se
PS al ce Ninocka sutra brisatiiiii![]()