- Poruka
- 399.000
Ja sam za sutra spremio pitu sa visnjama, dobro nisam je ja licno spremio ali sam je stavio u stek za dorucak + 3 mandarine, ko nov sam.
Koliko parcica pite ...i 3 mandarine
ahahahahah to ti je kao dosta..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za sutra spremio pitu sa visnjama, dobro nisam je ja licno spremio ali sam je stavio u stek za dorucak + 3 mandarine, ko nov sam.

Koliko parcica pite ...i 3 mandarine
ahahahahah to ti je kao dosta..
A poneo sam 4 parceta pite...
Musli i jogurt, mrzim to iz dna duše, al' je zdravo.![]()
![]()
praska sunka ruska salata srpski somun

To mi nije ni za zub ali ce me drzati do 12, posle krkam ljute kobasice sa pireomA poneo sam 4 parceta pite...
Nina kako se snalazis ti u kuhinji?![]()

ti si jos i dobra kad ti to traje danima.ja napravim ogromnu kolicinu ruske.max traje dan i poJa nesmem ni da napravim rusku salatu ... onda je to danima dorucak, rucak, vecera a bogami i uzina ... i odmah 3 kg gore .
Ne dolazi u obzir -- nebazdarena sam po tom pitanju
@ klasika kafa , vocke

hahah jeste kupovna i bas primetih je zivkaste primere..nisam ni gledo dal je do jaja a nisam je ni ja kupio..poslednju sam pravio pre jedno 2 god sa kupovnim povrcem..majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispadesamo mi kazi da rusku nisi pravio ti ni niko tvoj, nego da si je kupio..pa da odmah zamislim onu ''do jaja'' sa delimicno kuvanim krompirom i prekiselim i preslanim majonezom..i da me zelja ne vuce
a tema, balans i 2u1
sve volim da nafilujemKako vas volim sve...nemate pojma...
pa dobro opjo...gde i tomi majonez jos odozgo..![]()

al to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudamati si jos i dobra kad ti to traje danima

...majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade

pa i ja pricam o toj kolicinial to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudama![]()
..a te podriguse me nece videti sorry

ti si jos i dobra kad ti to traje danima.ja napravim ogromnu kolicinu ruske.max traje dan i po
@dorucak
somun,patelina pastetu od tune i tomy majonez

hahah jeste kupovna i bas primetih je zivkaste primere..nisam ni gledo dal je do jaja a nisam je ni ja kupio..poslednju sam pravio pre jedno 2 god sa kupovnim povrcem..majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade

al to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudama![]()
pa i ja pricam o toj kolicini