Šta Beograđani doručkuju?

Ja nesmem ni da napravim rusku salatu ... onda je to danima dorucak, rucak, vecera a bogami i uzina ... i odmah 3 kg gore .
Ne dolazi u obzir -- nebazdarena sam po tom pitanju :rumenko:

@ klasika kafa , vocke
ti si jos i dobra kad ti to traje danima.ja napravim ogromnu kolicinu ruske.max traje dan i po

@dorucak
somun,patelina pastetu od tune i tomy majonez

samo mi kazi da rusku nisi pravio ti ni niko tvoj, nego da si je kupio..pa da odmah zamislim onu ''do jaja'' sa delimicno kuvanim krompirom i prekiselim i preslanim majonezom..i da me zelja ne vuce :lol:

a tema, balans i 2u1
hahah jeste kupovna i bas primetih je zivkaste primere..nisam ni gledo dal je do jaja a nisam je ni ja kupio..poslednju sam pravio pre jedno 2 god sa kupovnim povrcem..majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade

ti si jos i dobra kad ti to traje danima
al to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudama :rumenko:

...majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade

I sad je to kao zdravo jer je maslinovo :D ... ma kakvi , klasika je klasika i samo obicno pravo ulje
Sledeci put dodaj uz belo kuvano pilece i tirolsku-alpsku salamu neku dobru ... e da vidis okusaaaa :zaljubljena:

@ drugi dorucak :rumenko:
hleba , putera i dzema od sljiva

al to je vangla ... zeno ... vanglaaa ... ne moze stati u frizider pa delim po posudama :rumenko:
pa i ja pricam o toj kolicini

hahah jeste kupovna i bas primetih je zivkaste primere..nisam ni gledo dal je do jaja a nisam je ni ja kupio..poslednju sam pravio pre jedno 2 god sa kupovnim povrcem..majonez s maslinovim uljem..belo pilece kuvano i nikad bolja ispade

ja sam jednom imala neplanirane goste i gde cu, sta cu, s posla odmah u radnju i kupim nekoliko tih do jaja salata..
tad i vise nikad!
pravimo domace :aha:
nije mi jasno samo kako su uspeli da im krompir ostane ziv :think:
pa valjda to proba neko pre nego sto umuljaju sve zajedno..
bice da ne proba..

Back