dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
ahmmm .... virsle u kifli i trokut a senf curi sa strane ..... 'nako damski na sred ulice
Dive ako sam se ja deklarisala nisi i ti morala![]()
sta cu kad nisam dama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahmmm .... virsle u kifli i trokut a senf curi sa strane ..... 'nako damski na sred ulice
Dive ako sam se ja deklarisala nisi i ti morala![]()

pa nisam zavrsile u kesijesi li lud da trujes neduzne zivotinje?

ih ma jeo sam ja te al sad sve smrdi..eventualno woody moze prodju..a kaze mi prijateljica da su konjske dobre od zdrebeta..zao mi ih nestoTi si omladinac pa nepamtis al matore teteznaju kako su nekaaadaaa virsle lepo mirisale . Valda bile prave i bile od teletine,
Pre jedno dve godine naletim na jednog proizvodjaca koji me je podsetio na taj miomiris i ukus i vezem se samo za tu vrstu , onako uvek kilo pakovanje . Ali iskvarise se i oni ... i ne jedem ih opet
Ne brini , ni oni to nece , samo omirisu i prodju dalje
@tema
vockice , kafa ... a posle cu, malo paprike u pavlaci i vruca hrskava leba sa debelom korom
Nina![]()

pa nisam zavrsile u kesi
ih ma jeo sam ja te al sad sve smrdi..eventualno woody moze prodju..a kaze mi prijateljica da su konjske dobre od zdrebeta..zao mi ih nesto:cry:
pametno!@tema
vockice , kafa ... a posle cu, malo paprike u pavlaci i vruca hrskava leba sa debelom korom
Nina![]()
.imala danas vrucu pogacuuuuuu.....mmmmmi..eventualno woody moze prodju..:

Sto ne rece ranije da ti dobacim paprike u pavlaciaaaaaa netje moci..imala danas vrucu pogacuuuuuu.....mmmmm

doduse vise nije vruca ali je za deset..Ajvar ako nije ljut..dzaba ti..slazes se ?
perje i djem iz uveta

nemoj da pricas da je bez leba?nemogucespojila dorucak/rucak-musaku od tikvica i kiselo mleko.
bez leba

stigla s pijace.danas je dan za kajmak i somun
.... kako me teras na greh a te kobaje ..ne jer sama pomisao da je od konjskog mesa
i te predivne i plemenite zivotin je ..me tera u post..