Šta Beograđani doručkuju?

Mislim da se dive danas razbija od popare.....:D

ja za dorucak samo kafu ..za sada

:rotf: htela, ali sam zaboravila da nemam hleb posto ga skoro uopste ne koristimo..
posle me hitno zvali do firme i sad sam tek dosla..
naravno opet bez hleba..:mrgreen:

danas paradajz, feta i ljuta papricica..svez bosiljak i malo maslinovog ulja..
kasika tek skuvane marmelade od kajsija..zuuuuuuuuute..sveze..mmmmmm..
i sad 2u1 treci put danas..

po podne neku nektarinu..

e da i pancetu cu obavezno negde da uglavim :zper:

Naidjoh na malog zelenog u virsli...a bila je tako mekana, sveza i vruca...ali izgleda bese virsla malo neispravna....posto izgleda nije uspeo da se razvije u meni, preziveh virslu...
Danas, kafu, piticu za zeljem, mnogo jogurta :D

A nekako se usput pitam, onako....sta ima u tim virslama kad tako unutra pozelene i slicno... :think:

Naidjoh na malog zelenog u virsli...a bila je tako mekana, sveza i vruca...ali izgleda bese virsla malo neispravna....posto izgleda nije uspeo da se razvije u meni, preziveh virslu...

A nekako se usput pitam, onako....sta ima u tim virslama kad tako unutra pozelene i slicno... :think:

pa citaj ona mikroslova na pakovanju... ali fora je sto tu ne napisu sve pa inspekcija naknadno pronadje sve i svasta...

pa si zelenog resio da ignorises u piti sa zeljem..sto ne vidim, toga nema :D

Ocigledno da ima samo tih malih zelenih...znaci ima svega osim mesa..:lol:
ja od jutros kafu ..i bukvalno 3 cvarka ..vise nisam smela ...
pobegla sam iz kuhinje jer su cvarci do bola dobri..uhhh
onako rskavi.res i slani koliko treba..

uhh :lol:

cedjenu narandzu na onom paklenom suncu..

Back