Šta Beograđani doručkuju?

Jesi probala nekad? Super je, bar se meni svidja :D

jesam, ali samo u kinekskoj varijanti pirinca sa jajima, kukuruzom i graskom..
sigurna sam da na to nisi mislio :lol:
znam sta sve i kada treba da se jede..
hrana je samo gorivo za organizam..
ja tako nekad upadnem u hedonisticke faze pa brljam sa domacom ove godine kuvanom marmeladom od kajsija..ili sladoledom..kvatro ili nirvana :bljak:..i tako..
al necu vise..
obarena belanca i pirinac rulz :ok: + casa vode!

:lol:

Znam za tu kineku varijantu zato sam ja osmislio moju domacu :D Sve se moze yagi ja recimo izlazim iz kuce u 6 a vratim se kad se vratim, zavisno od toga koliko imam treninga, i ja sve sto pojedem u toku dana ja to nosim sa sobom, prvi obrok pojedem kod kuce pre nego sto krenem i ostale nosim u cinijama, jer kad bih kupovao po kioscima ili radnjama ono sto jedem u toku dana ja bih davao bar 1000din dnevno, tako da ovako mi je mnogo bolje, i zdravije, znam sta sam pojeo i koliko cega. ;)

uh ovcije kislo :aha:

ja sam jogurt i tost sa marmeladom od kajsija..
to u stvari i nije marmelada, nego je samo usitnjena kajsija kratko prokuvana..
i vrlo je tecno..i ne verujem da moze da stoji dugo zato sto nema konzervans, ni secere u sebi..
zato i jeste spremljena manja kolicina..
ali je tako dobrooooooo..

Ne ja sam musko kao sto i pise koji sam pol. inace kako moj nick kaze ja sam Fitnes trener i sastavljam plan i program treninga i ishrane ljudima koji zele da promene nesto u zivotu, da li je to izgled ili ruzne navike u ishrani nije bitno, ja sam samo ovde da pomognem, ako je to problem onda ok samo nastavite dalje, necu da vas smaram. posto me ocigledno tako dozivljavate! A inace ne znam sta sleduje pevaljkama i slicnim ljudima?

Dok ne stigne provera...dve stvari..na forumu je zabranjeno reklamiranje a i neprimerena komunikacija
a ni vredjanje i omalovazavanje ostalih clanova ..smatraj do daljnjeg ovo kao javnu opomenu..svi postovi su ti obrisani

Back