SRS 5,94%

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje su izjave naprednjaka kako su izgubili jer su dveri i radikali razbacali glasove:evil:
kakvo licemerstvo, kakva ciganlija, 4 godine pljuju po radikalima i Seslja nazivaju psihopatom, a onda ocekuju da im radikali daju svoje glasova:evil: vi nemate ni stida ni srama, 1000 puta ste gori od demokrata, njima bar nikad nije palo na pamet da traze raddikalske glasove za svoju pobeddu:evil:
i jos ste smejete jer su radikali ispod cenzusa, masa radikala je poslusala vase lelekanje i glasala za vas, a vi plujete li pljujete:evil:do sad ste mi bili onako, egal, al posle ovih izjava ne mogu ocima da vas vidim, bolje da mi se ni jedan naprednjak ovde ne obraca, sram vas bilo:evil:

dva debila rasture stranku u koju su se do dan pre toga kleli, a onda druge krive za svoj poraz, djubrad jedna, za njih dvojicu vise nema reci,nije Vjerica nista pogresila sa svojim kletvama:evil: nisko ste pali do zla Boga
Ко бре није тражио?

Радикали су били спремни да подрже мањинску владу ДС само да Николић не дође на власт.

Vi ste pukli zato što ste zaboravili svrhu svog postojanja i kompulzivno opsesivno se posvetili mržnji.

A to su majstori uočili i odlično iskoristili.

Vi ste žrtve nedostatka samokontrole.

Kolega, svrha naseg postojanja je ideologija i njeno sprovodjenje, a to nismo zaboravili, to je zaboravio neko drugi, no da im ne spominjem ime, lose mi je. Svi bi to bilo u redu, da i pored "njihove nadmoci" nad radikalima oni dalje i dalje pljuju i optuzuju radikale,..............pa pitam ja tebe ko tu ne moze da se samokontrolise:evil:

Mislim da gresite za Cedu, taj covek ima svetlu buducnost...
Kad se DS-ovcima smuci Tadic, samo ce se prebaciti kod Cede:)

Kad se SNS-ovcima smuci Nikolic, onda ce da dodju kod DSS.

Naravno, uvek ce biti onih kojima fali Milosevic, bivsi titoisti,ti ce ostati uz Dacica...

Ali svi su bivši titoisti... tako da što se mene tiče Josip Broz i dalje pobedjuje :D

Pa Tihi, normalno da nece, postojala je opcija Kostunica i Dveri, a to sto je narod stoka, za to nisu radikali krivi. Ako 7 miliona ljudi zaista misli da ce moci na taj nacin da izvuce licnu partijsku korist i da ce drzava moci da ih sve finansira iz budzeta,onda laku noc.

pa narod srpski je stoka bio i ostao. problem je sto su DS SPS to uocili odavno i tome se prilagodili a SRS ne. Zato smo prosli tako kako smo prosli.

Jos je Milos Obrenovic govorio "oj narode - stoko moja"

Nista se nije promenilo od tada.

Vi ste pukli zato što ste zaboravili svrhu svog postojanja i kompulzivno opsesivno se posvetili mržnji.

A to su majstori uočili i odlično iskoristili.

Vi ste žrtve nedostatka samokontrole.
ja nisam niciji clan, ali podrzavam principijelan opozicioni stav radikala

majstori manipulacije odavno haraju i vladaju srbijom a nemaju vecinu. nego lazu, mazu i krpe

onda si ti isto uskracen kao i ja. pre trebaju narodu radikali, nego radikalima bas ceo narod

tomu koji je drpio mandate nije moguce priznati kao legalnu stranku. od danas neka radi sta god hoce, ali javi mi misljenje o njemu za mitrovdan

Da, da, isti je to mentalni sklop.

mentalni sklop srpske nacionalne politike ne zavisi od jednih izbora, i od nekoliko nevaznih, ali preduzimljivih manipulatorskih stranaka.

nacionalno smo isti, i juce i danas i sutra. ne ocekuj hrvatizaciju ili siptarizaciju srbije, ako je rezim popustljiv

meni je ekstremna desnica ceo rezim. besprizorno unistavanje privrede i ekonomske moci za racu eu, nemacke i usa, ne moze drugacije da se nazove. oni imaju razlicite dresove ali samo da zbune protivnike. selektor im je isti, americki i nemacki mabasador. izjave o zadovoljstvu americkog ambasadora rezultatima izbora su vec stigle, i sadrze generalne instrukcije za dalji rezimski izborni postupak

autenticna srpska ideoloska desnica - radikali, nisu ljubimci zapada, znamo i zasto

Kolega, svrha naseg postojanja je ideologija i njeno sprovodjenje, a to nismo zaboravili, to je zaboravio neko drugi, no da im ne spominjem ime, lose mi je. Svi bi to bilo u redu, da i pored "njihove nadmoci" nad radikalima oni dalje i dalje pljuju i optuzuju radikale,..............pa pitam ja tebe ko tu ne moze da se samokontrolise:evil:

Vidi, mislim da ti je jasno do čega je dovelo insistiranje na aktuelnoj doktrini SRS.

Vreme vam je za vanredni kongres i funkcionalizaciju partije.

Badava ideologija, misija, principi, postojanost ako nema nikog da to sprovede u delo.

Najbolje što možete da uradite za Šešelja je ga, da ako ga ikada puste, dočeka kakva takva partija a ne pustoš.

Shvati da ste u ogromnom problemu u koji ste sami sebe doveli.

Zaboravite Tomu jer je on u poslednje vreme postao jedina vaša tema što vam se obilo o glavu.

Ponašate se kao napušteni i neutešni što je potpuno luzerska poza.

Људи који су гласали за СРС немају чега да се стиде јер верујем да је огромна већина таквих ( а за себе сам сигуран) гласала ЗА ИДЕОЛОГИЈУ,
тако нам само остаје да видимо да ли ће ова и оваква СРС и погазити ( овим изборима су и укопани и укопали се ) саму себе и издати ту идеологију!
Чињеница је да је народ рекао своју изборну вољу и да у тој народној причи и нема баш места за овакву СРС,
а да ли ће руководство и врхушка странке из ових избора извући неку поуку, неку идеју за промену рада и деловања,:think::think::think: НЕШТО ЧИСТО СУМЊАМ!
Српској радикалној странци , са оваквим руковођењем, нека је Бог на помоћи!

Што се осталих тиче, а ту првенствено мислим на напредњаке
остаје нам да видимо да ли ће и како ТомТШа преподобни испунити жеље и очекивања својих бирача!?
Убеђен сам да ће се његови бирачи за пар месеци стидети, али да сачекамо да видимо шта ће бити!
ДАЈ БОЖЕ ДА САМ ЈА СВЕО ОВО ВРЕМЕ ГРЕШИО И ДА ГРЕШИМ И САДА (мислим на ову убеђеност)

БОТИНОМ ЏОКЕРУ ,
ДВЕРИМА,
СВАКА ЧАСТ НА МАЕСТРАЛНО ОДИГРАНОЈ УЛОЗИ И ОСТВАРЕНОМ ЗАДАТКУ,
СРС ВИШЕ НИЈЕ ПАРАЛМЕНТАРНА СТРАНКА!

ja nisam niciji clan, ali podrzavam principijelan opozicioni stav radikala

majstori manipulacije odavno haraju i vladaju srbijom a nemaju vecinu. nego lazu, mazu i krpe

onda si ti isto uskracen kao i ja. pre trebaju narodu radikali, nego radikalima bas ceo narod

tomu koji je drpio mandate nije moguce priznati kao legalnu stranku. od danas neka radi sta god hoce, ali javi mi misljenje o njemu za mitrovdan

Narodu ne trebaju diletantske skupine - strančice, već ozbiljne, profesionalno vođene stranke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back