SRS 5,94%

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a neki su prognozirali kako će radikali da vešaju demokrate o bandere.
:D
Prognozirali su oni koji vole da lupetaju , a nemaju veze sa objektivnoscu .Vidjelo se da su Radikali
u bunaru kad je Seselj postavio svoju zenu za predsjednickog kandidata .Time je pokazao da ne vjeruje
u clanove stranke . Ako ne vjeruje on , zasto bi vjerovao narod ?

Pa kad je šešelj kako šlag na tortu kandidovao ženu za predsednika. A kao ima jak kadar u SRS...
bruka...

Prognozirali su oni koji vole da lupetaju , a nemaju veze sa objektivnoscu .Vidjelo se da su Radikali
u bunaru kad je Seselj postavio svoju zenu za predsjednickog kandidata .Time je pokazao da ne vjeruje
u clanove stranke . Ako ne vjeruje on , zasto bi vjerovao narod ?
E, a je l' se sećate stručnih objašnjenja kako je kandidatura Jadranke u stvari maestralan potez? I dokazali radikali to na silnim temama... Sad, ne razumem šta se desilo? :lol:

prosli put smo imali precizne rezultate, skoro momentalno. za bgd se javljaju rezultati na osnovu 11% prebrojanih glasova???

spinovanje i muljanje.

To samo znači da oni prvo broje glasove na biračkim mestima na kojima očekuju veći broj glasova i izlaze s tim podacima, a kad se završi prebrojavanje...bude šta bude.

Nije mi jasno kako sad ovo radikali ispod cenzusa, a ovde smo mesecima slusali izvestaje o tome kako se sns raspada, kako masovno prelaze odbori u srs itd itd... nikako mi to sve sad nije jasno :think:
A vid' ovog izdajnika??? Drugovi radikali, vidite šta ste imali u svojim redovima, pa još tvrda struja... A prodao se, otišao kao ćeten alva na seoskom vašaru... :lol:

skupili se neozbiljni nikovi. lakomisleni. mislite da ste nesto resili! ha, ha, ha

ali danas je vas dan. podseca me na hrvatsko prolece i zagreb 1990. svi na srbe, pogledajte se u nacionalno ogledalo

Не би се сложио да је у питању лоше извештавање већ би рекао да је веома добро мућење "демократа"... Они су силом дошли на власт изгледа да желе тако и да оду са ње...

Što se toga tiče alternativa zaista ne postoji. ;)

meni je jomini na ignore, ali cenim da opet sere tj raduje se izbornim rezultatima

ako srbiji bude bolje, pokrene se privreda, i narod se zaposli ja cu i dalje biti ideoloski prottiv rezima, ali cu da trpim.

ali ako ne bude bolje sta ce jomini da radi. danasnje njegovo veselje je nekako prazno, racuni stizu, rezervoar mora da se naspe. hebes (politicki) borisa i koferceta, vuka i mladju, ne zivi se od njihovih procenata
da se tesi kako moze i gore od tih 200-300 evra sto skrpi za mesec

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back