SRS 5,94%

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na kajronu prvog programa idu razne `informacije`, srs se ne spominje kao stranka sa poslanicima

ali ide i vest iz srs - srs osvojila 5,94%

znaci vrlo lose i tendenciozno izvestavanje. jasna najava buducih desavanja. jedina opozicija je ipak bila srs.

RTS je naročito skandalozno sinoć izveštavao o prebrojavanju glasova i rezultatima.

Da je ovo pravna država čitava smena koja je tamo radila sinoć bi popila šut kartu.

Ono je bilo sramno gledati i slušati.

Mamlaz Jovo Bakić je već u 8:05 formirao novu vladu.

Na osnovu nepotpunih izveštaja izvodili su zaključke.

Da se ono dogodilo u Miloševićevo vreme ondašnja opozicija bi već bila na ulicama i pozivala Zapad da interveniše protiv režimske torture.

Poslednja izmena:
Nisu mi jasni ovi radikalci i dverjani?! Rezultati su im poražavajući i umesto da sednu i stave prst na čelo, da vide gde su grešili, traže krivca u drugima.
I ovo glasova što su osvojili, mnogo je za količinu pogrešnih procena, gluposti i mržnje koju su projektovali prema naprednjacima. Sto puta napadnu naprednjake, a jednom režim i to onako mlako. Kako ste sejali, tako i žanjete. Sad će one kvočke da ostanu bez skupštinske apanaže, a birači radikala (i dverjana) bez šanse da poprave svoj društveni položaj. I treba boris uši da vam zavrće, niste bolje ni zaslužili.

RTS je naročito skandalozno sinoć izveštavao o prebrojavanju glasova i rezultatima.

Da je ovo pravna država čitava smena koja je tamo radila sinoć bi popila šut kartu.

Ono je bilo sramno gledati i slušati.

Mamlaz Jovo Bakić je već u 8:05 formirao novu vladu.

Na osnovu nepotpunih izveštaja izvodili su zaključke.

Da se ono dogodilo u Miloševićevo vreme ondašnja opozicija bi već bila na ulicama i pozivala Zapad da interveniše protiv režimske torture.

Gledaj Svet + da se ne nerviraš.

Nisu mi jasni ovi radikalci i dverjani?! Rezultati su im poražavajući i umesto da sednu i stave prst na čelo, da vide gde su grešili, traže krivca u drugima.
I ovo glasova što su osvojili, mnogo je za količinu pogrešnih procena, gluposti i mržnje koju su projektovali prema naprednjacima. Sto puta napadnu naprednjake, a jednom režim i to onako mlako. Kako ste sejali, tako i žanjete. Sad će one kvočke da ostanu bez skupštinske apanaže, a birači radikala (i dverjana) bez šanse da poprave svoj društveni položaj. I treba boris uši da vam zavrće, niste bolje ni zaslužili.

Krivica je u svima koji nisu shvatili da vlast mogu da pobede samo širokom koalicijom na desnici.

O tome sam pisao pre godinu dana.

Ovako ispada da je desnica bacila 10% glasova i omogućila neverovatan scenario, da zavlada Dačić.

Apstinenti su takođe gomila idiota.

Ekstremiste ne vodi pamet nego mrznja i strasti .
Narod je pokazao jasno kao dan da ne zeli takve .

Tako im je uvek bilo, uvek krivi izdajnici, saradnici okupatora...

duso, mnogo toga tebi nije jasno.

pa, razjasnice ti se u mesecima koji dolaze

izradili su vas. ali sta ako budu vanredni izbiri do nove godine, zbog tragicne ekonomske i drzavne situacije?

ti ces opet za ove?

Krivica je u svima koji nisu shvatili da vlast mogu da pobede samo širokom koalicijom na desnici.

Ovako ispada da je desnica bacila 10% glasova i omogućila neverovatan scenario, da zavlada Dačić.

pobedu su odneli upravo gradjani koji nisu glasali ili su ponistili listic jer je ta opcija odnela preko 40% birackog tela
to jasno govori da lopovska manjina vlada uz pomoc podvala

Mislim da gresite za Cedu, taj covek ima svetlu buducnost...
Kad se DS-ovcima smuci Tadic, samo ce se prebaciti kod Cede:)

Kad se SNS-ovcima smuci Nikolic, onda ce da dodju kod DSS.

Naravno, uvek ce biti onih kojima fali Milosevic, bivsi titoisti,ti ce ostati uz Dacica...

Ma svi razumni i racionalni forumaši su to predlagali, ali ne vredi, masa je prevladala.

• dveri
86 ..............................21,72%

1. Alex1975,
2. alex1994,
3. Alexxxa2,
4. anniy,
5. arebis777,
6. balavurda,
7. BaneXL,
8. bilja3003,
9. Borac Banjaluka, Srpska,
10. brane980,
11. cumulonimbus,
12. dejannn,
13. Dobri Vilaš,
14. donkihot999,
15. drdoktor,
16. duleNS,
17. DZOS,
18. ForestGreen,
19. friedrich,
20. frootsman,
21. gost 284057,
22. infoserbia,
23. jacksparov,
24. jokoonoko,
25. kastelece,
26. kiki_85,
27. kob@zzz,
28. Kristian.Bogdanovic,
29. Kroasan,
30. lacabec,
31. LeoneMontana,
32. liki70,
33. Makilicaa,
34. MikiEgzekutor,
35. mm.milojevic,
36. MMnavigare,
37. MocniRumendzer,
38. mon amour,
39. nikolat1856,
40. nm_cyber,
41. Novela,
42. obi_van,
43. orthodoxia,
44. pinot noir,
45. pons,
46. Prosvetljenje,
47. protivudar,
48. rade712000,
49. regul,
50. Rick Deckard,
51. RickRoss,
52. RoccoS,
53. safira,
54. Saramat,
55. Secikesa,
56. Selena-Luna,
57. sgnn,
58. sinless,
59. skura58,
60. Soundwave,
61. SSJ4,
62. stocar,
63. stop nwo,
64. Superpipo,
65. Tamarakana,
66. tamoneki,
67. Tenkre,
68. TEP3A,
69. Teška represija,
70. TONI '90,
71. Torrente Bgd,
72. Vizantinac,
73. Vlada308,
74. VoSlavu,
75. vrlenija,
76. Vuk064,
77. xitm3n,
78. Zitarica,
79. Zlatan1389,
80. Гост форума,
81. ЗАСрбију,
82. Косовски јунак,
83. Крагујевчанин,
84. Озрен,
85. Онако, у пролазу,
86. Посрбица

• srs
59......................... 14,90%

1. al bundy,
2. antioksidans,
3. Attack Dog,
4. bobanms,
5. bogdan.r,
6. Cakimali,
7. Cassel,
8. cikabosko,
9. cole1,
10. control panel,
11. DARK INVADER,
12. DexaPoli,
13. drinjaca,
14. duka_,
15. emaem,
16. filatelista, pa šta?,
17. gholub,
18. Glasnik.,
19. Goran71,
20. Gusar DS,
21. H1N1,
22. jedite_kod_Joa,
23. jevropa,
24. kanocale,
25. klirko,
26. KomeTeor,
27. Krstivoje Krstić,
28. libe strasni,
29. Mandrake,
30. mare05,
31. mar_comm,
32. Mickie,
33. mikicbd,
34. misa001,
35. nenadkgkg,
36. nikbos,
37. paperinos,
38. RadaSe,
39. rusofil_mk,
40. sakatilo1,
41. Srboljubbb,
42. stefanzivan,
43. TimeParadox,
44. Vanja R.,
45. Vojvodjanin = Zemunac,
46. waca,
47. wwwlado,
48. zvornicki_grobar,
49. Александр Григорьевич,
50. Гордончице,
51. комшија,
52. Контролор,
53. Националисти,
54. Праве вредности,
55. Праведник,
56. Различак,
57. Ројалиста,
58. Тихи,
59. Ултранационалиста

Mislim da gresite za Cedu, taj covek ima svetlu buducnost...
Kad se DS-ovcima smuci Tadic, samo ce se prebaciti kod Cede:)

Kad se SNS-ovcima smuci Nikolic, onda ce da dodju kod DSS.
Naravno, uvek ce biti onih kojima fali Milosevic, bivsi titoisti,ti ce ostati uz Dacica...

I nakon svega opet pogrešna procena. Zaslužili ste vi borisa....

uzivas?

bas fino. eto i vama neka zadovoljstina

Ako je nešto dobro u ovim rezultatima je činjenica da vam je narod jasno pokazao šta misli o vama.

Ne radujem se, jer sam svesna težine situacije i znam da takva situacija zahteva rasplet, a ponadala sam se da će se rasplet desiti mirnim putem, na izborima.

Ne, nego ću za osvedočene luzere, mrzitelje i političke diletante. :mrgreen:

luzeri nismo, nego posten svet, radan.

mrzimo samo srpske neprijatelje i dusmane

politicki diletanti, tesko je to reci za dugogodisnju srpsku partiju. pre su diletanti vasi prvaci, ceda, boris, dinkic, oliver, canak i niz

Ako je nešto dobro u ovim rezultatima je činjenica da vam je narod jasno pokazao šta misli o vama.

Ne radujem se, jer sam svesna težine situacije i znam da takva situacija zahteva rasplet, a ponadala sam se da će se rasplet desiti mirnim putem, na izborima.

to zamisljas narod kao jednu osobu. ???

rezim je pokrenuo drzavnu masinu i na brojne nacine pripremio izbornu manipulaciju. ali tebi glasovi ne smrde

cim si na ovoj temi tebi je izborni rezultat radikala mentalna satisfakcija. pa sta ako je tako, svako ima svoju dusevnu hranu

duso, mnogo toga tebi nije jasno.

pa, razjasnice ti se u mesecima koji dolaze

izradili su vas. ali sta ako budu vanredni izbiri do nove godine, zbog tragicne ekonomske i drzavne situacije?

ti ces opet za ove?

Ma daj bre 27, vi niste imali kampanju već kofu g.ovana za svakog ko nije SRS.

Isto kao DS s tom razlikom što je DS upucao milione evara u kampanju a vi je skoro niste ni imali jer nije izgleda bilo nikog da vam je organizuje.

Dveri su stvorene da zahebu vas a vi ste sami sebe zahebali.

Zajedno ste zahebali sve zajedno.

SRS se efektno ugušila u sopstvenoj mržnji prema SNSu. Svo vreme je to podržavao Tadić, a imam utisak da radikali ni dan danas nisu svesni ko ih je u stvari iskoristio i sveo na nulu.

Žalosno.

A tragično je što nam se žuta smrt smeje i smejaće se još 4 godine u parlamentu i na vlasti i 5 godina u liku "institucije". :( Ebo nas onaj ko nas napravi ...

koja inverzija stvarnosti.......

Isto kao DS s tom razlikom što je DS upucao milione evara u kampanju a vi je skoro niste ni imali jer nije izgleda bilo nikog da vam je organizuje.

a neverni Toma nije kad je priznao Tadiću izbore pre 4 god. za šaku dolara?i naredjenje iz Brisela...

luzeri nismo, nego posten svet, radan.

mrzimo samo srpske neprijatelje i dusmane

politicki diletanti, tesko je to reci za dugogodisnju srpsku partiju. pre su diletanti vasi prvaci, ceda, boris, dinkic, oliver, canak i niz

"Vaši prvaci"? Ja nisam ni vaša ni naša, već svoja, a moji prvaci sigurno nisu pobrojane štetočine i uništitelji Srbije.
Svojom glupošću, pohlepom, nesposobnošću, sujetom,...... prvaci radikala i dverjana su bacili 9% patriotskih glasova u đubre. E to se zove budalaština par excellence.

:ok: Koji moroni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back