pajathekiller
Početnik
- Poruka
- 7
ovo je moj pas sa sest i po meseci ima oko 70 u grebenu
sta mislite o njemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
ovo je moj pas sa sest i po meseci ima oko 70 u grebenu
sta mislite o njemu
Veliki pozdrav za tebe Sasha81, primecujem da kacis dosta slika veoma lepih Sopova, zanima me da li su psi tvoji i da li bi mogli da se pogledaju uzivo.
Ja sam ponosni vlasnik i obozavalac ove rase i dosta pratim sve vezano za nju, pa bih, ukoliko je moguce voleo da vidim tvoje pse.

Ok, pas stvarno lepo izgleda i mnogo je cakan kad je mali, ali koji retard je dao ime rasi "Srpski odbrambeni pas"?
Ok, pas stvarno lepo izgleda i mnogo je cakan kad je mali, ali koji retard je dao ime rasi "Srpski odbrambeni pas"?

Поздрав свима. Први пут сам на овом форуму. Ја сам као и ви један од оних који се диве раси српски одбрамбени пас и планирам да овог или следећег лета узмем једно штене, али бих пре тога желео да сазнам неке ствари о којима до сада нисам читао на овом форуму (стигао сам до 1450. коментара). Не бих да чувам пса ако немам услове за њега!!
Занима ме која је минимална висина ограде око дворишта. Имам ограђено двориште од 15 ари, али мислим да висина ограде није довољна (120 цм). Да ли овај проблем треба да решим повећањем ограде, или да ставим бодљикаву жицу или да пса учим да не прескаче ограду (ако је могуће и потребно)?
Следеће што ме занима је колико хране дајете псу дневно, шта му најчешће дајете и колико новца дајете месечно за храну.
Напоменуо бих да сам раније имао пуно мање псе, што значи да овакве проблеме нисам имао.