Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Šta si mu radio pa ima ovakve grudi?

Veruj mi samo redovan trening ,pravilna ishrana, i naravno jaka genetika..i to je sve.do 8 meseci je bio suv poput doge,radio sam na tome da se kosti lepo razviju i da budu sto cvrsce. a kada se kostur razvio i ocvrsnuo onda je dobio jaci trening i poceo sam da mu dajem kaloricniju i masniju hranu kako bi dobio na masi.imam tu slika kad je bio stene(6 meseci)ne znam da li da ih postavim jer je jako ruzan na njima i dosta suv.Ali to se isplatilo:D

Poslednja izmena:
Veruj mi samo redovan trening ,pravilna ishrana, i naravno jaka genetika..i to je sve.do 8 meseci je bio suv poput doge,radio sam na tome da se kosti lepo razviju i da budu sto cvrsce. a kada se kostur razvio i ocvrsnuo onda je dobio jaci trening i poceo sam da mu dajem kaloricniju i masniju hranu kako bi dobio na masi.imam tu slika kad je bio stene(6 meseci)ne znam da li da ih postavim jer je jako ruzan na njima i dosta suv.Ali to se isplatilo:D

Šta podrazumevaš pod jači trening. Čsto opiši mi koja mu je nedeljna rutina.

Šta podrazumevaš pod jači trening. Čsto opiši mi koja mu je nedeljna rutina.

Istrcavanje na biciklu,bilo bi dobro da vuce nesto(sanke na duze staze ili kola na kratke),duge setnje,trcanje po njivama ili pesku,plivanje, i brzo trcane na 50 m,trcanje uz brdo i niz.Sve ovo ne treba previse forsirati nego izmedju treninga 2-3dana pauze.

Poslednja izmena:
Sasha koliko pasa imas?Puno dvoriste,a mogu da zamislim ko sme da udje u dvoriste.Surnejst pasa.

Konacno da se neko seti i ove teme:lol: ja se vec 2 dana sam sa sobom dopisujem..Sada nemam puno,od sopova 3 zenke i jednog muzjaka..i stence..!!
Prosle godine sam imao 7 pasa pa bilo malo broblema oko hrane a i nisam mogao svima da posvetim dovoljno vremena pa sam samanjio broj..:cool:

U moje dvoriste moze uci ko god hoce ali ce tesko izaci jer moji psi "nisu naucili da ujedaju":rotf: :hahaha:

Poslednja izmena:
Imam Sopa i mesanca Pticara i dalmatinca,a imao sam nemacke ovcare,rota i dalmatinca.Koliko staford imas?

Sad sam ostavio jednu mladu zenku.imam samo nju jer sam ocekivao 2 legla od sopova pa sam gledao da ostanu samo najbolji psi kod mene,a i mnogo mi je lakse ovako jer sad stignem svakom psu da posvetim odresjeno vreme.Imam u planu da do kraja sledece godine nabavim ponovo muzjaka AST..

E opasan je:cool: kojoj jedinici pripada:rotf:

hehe Marinac inace ime mu je Rambo

Jako retka boja za tu vrstu psa kad prodjem ulicom svi se okrecu sto zbog boje sto zbog velicine jer je on ubedljivo najmanji primerak te vrste ostao je mini :)
Inace to je mesanac Yorkshire terijera i Maltezera pa je od maltezera pokupio belu boju a od Jorkija crnu. Jako je nemiran ali pametan i razmazen ima 8 meseci i 3kg :)

Back