Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Evo malo druzenja Targe i Kapoa.
4-1-1.jpg

5-1-1.jpg

3-2-1.jpg

2-1-1.jpg

1-3-1.jpg

i Cezar 6,5meseci
2-2-1.jpg

Pozdrav odgajivacima,vlasnicima i ljubiteljima Srpskog odbrambenog psa!
Imam cast da najavim Smotru SOPova u okviru CACIBA Krusevac, 09.10.2011. Za sada je samo dogovoreno da se smotra odrzi a o svemu ostalom cete blagovremeno biti obavesteni.Jedini cilj mi je jos i da isposlujem i test karaktera ali ne znam koliko ce to biti moguce zbog velikog broja pasa na izlozbi ali nadam se da ce se pronaci resenje.Za sada toliko,jos jedan pozdrav!!!!

Ljudi,imam jedno pitanje.Da li je moguce da stenetu "dosade" granule?Jela je Eukanubu i juce je prestala da je jede.Davao sam joj i Trainer granule,ni njih nije htela.Dok piletinu i pirinac jede bez problema i sve ostalo sto nisu granule jede...

Sasvim moguce. Treba im menjati povremeno. A jesi li razmisljao o BARF-u? (Bones And Raw Food-kosti i sirova hrana) Moje zivotinje, i psi i macak, mnogo bolje izgledaju kad imam uzoraka od trihinoskopije, u prevodu, sveze sirove svinjetine.

Sasvim moguce. Treba im menjati povremeno. A jesi li razmisljao o BARF-u? (Bones And Raw Food-kosti i sirova hrana) Moje zivotinje, i psi i macak, mnogo bolje izgledaju kad imam uzoraka od trihinoskopije, u prevodu, sveze sirove svinjetine.

Za sad cu joj davati piletinu i pirinac...Za par dana treba da mi stigne meso u konzervi za pse,uz koje sam mislio da ubacujem i neko povrce,pa cu videti kako ce ici sa tim.U svakom slucaju,hvala na odgovoru.

Poslednja izmena:
Ljudi,imam jedno pitanje.Da li je moguce da stenetu "dosade" granule?Jela je Eukanubu i juce je prestala da je jede.Davao sam joj i Trainer granule,ni njih nije htela.Dok piletinu i pirinac jede bez problema i sve ostalo sto nisu granule jede...

и мом псу је досадило, па сам пчо грануле д ајој мешам са неком храном од које поприми мирис,а и укус.. а касније је скроз престал да једе грануле.. сада једе пилећа леђа са пиринчем и понеким поврћем и јајетом...

и мом псу је досадило, па сам пчо грануле д ајој мешам са неком храном од које поприми мирис,а и укус.. а касније је скроз престал да једе грануле.. сада једе пилећа леђа са пиринчем и понеким поврћем и јајетом...

Ja sam joj potapao u jogurt,samo pomirise i nece.A kad joj mesam sa drugom hranom,samo malo uzme.Ja se uplasio da joj nije nesto,odjednom je prestala da ih jede,malo pomirise i to je to.Sve ostalo jede,samo da nema granula...

A,kad je izlozba,mislim u koliko sati pocinje?Ako budem imao prevoz dolazim,posto nisam u Obrenovcu,nego mesto pored....

мислио сма да си баш у Обреновцу..
Почиње још у 7, ал за нас који нисмо излагачи најбоље да се појавимо око пола 10, 10... иначе, изложба је поред стадиона Радничког.

Back