CACIB KRUSEVAC I SMOTRA SRPSKIH ODBRAMBENIH PASA 09.10.2011.
Postovani odgajivaci,vlasnici i ljubitelji SOPa,cast mi je da najavim smotru i prezentaciju rase, u Krusevcu, na brdu Bagdala u okviru medjunarodne izlozbe pasa svih rasa.Smotra pocinje u 10 sati kada i izlozba i trajace do 13 a po potrebi i duze.Obezbedjen je ring samo za nase potrebe, ocenjivanja i nagrada ovoga puta nece biti a nazalost ni testa karaktera zbog bezbednosti ostalih ucesnika,zalozio sam se maksimalno ali su ljudi iz Kinoloskog saveza Krusevca bili preotiv zbog velikog broja posetilaca i zbrke koja bi mogla nastati kad zalaje desetak SOpova ali su mi izasli u susret i ovom prilikom im se javno zahvaljujem,cak su i ponudili organizaciju specijalke za SOPove sa testom karaktera,ali o tom po tom.
Napominjem da je ovo prilika da se sto veci broj ljudi upozna sa rasom jer je CACIB u Krusevcu tradicionalno dobro posecen i molim sve da izbegavaju samopromociju i konflikne situacije sa psima drugih pasmina kako bi ova smotra nastavila da zivi u buducnosti ,sto nam je nadam se svima i cilj.Imacemo dosta vremena i za druzenje i prezentovanje pasmine posetiocima a ljudi iz KS Krusevac su minajavili i posetu visokih funcionera KSS ovom dogadjaju.
Za sve informacije kontakt je:
Marko Ilic
tel:066-9632745
email:apolon.mi@gmail.com
Pozdrav!!!!