Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Beka i Tara

copyofdscf6754.jpg

copyofdscf6764.jpg

copyofdscf6758.jpg

copyofdscf6759.jpg

copyofdscf6760.jpg

copyofdscf6763.jpg

pozdrav Bata brdo.............

Ostenili smo Milu........otac Medo Romanijski........slede slike .................2 muska i 8 devojcica...............kao i Askina zenska stenad sve zenke ce biti date uz uslov parenja sa Vukom .........................kao i zenska stenad iz legla Siva -Vuk........Zuta-Meda.

Uploaded with ImageShack.us

..................koja ocekujemo za koju nedelju...................

Luna ce biti uparena za koji dan sa Vukom

................................................kao i Aba do kraja meseca.......................................................................................

I iz ovih legla sva zenska stenad ce biti udomljena uz uslov parenja sa Medom ILI Vukom...................................................................................

Svako stene vakcinisano, rodovnik , uslov zamene u bilo kom slucaju, logistika prilikom odgajanja , kao i uzimanje stenadi uz dogovor nakom stenjenja kuje i davanje rodovnika istim .........

Ocekujemo jos jednu odraslu zenku sa Romanije ..........nadamo se vec uparenu.............

pozdrav sa brda....................slede slike..

Jao, jadna perunika. :lol: Moju je potkopao moj Gizmo, mešanac pekinezera i, ne pitajte me kako, kolija, nije ležao u njoj ali se hladio u njenoj senci, u mokroj zemlji i nikako da je oporavim a on je uspavan pre godinu i jače. I verujte mi, nije čak ni svojstveno vrsti, kamoli rasi, imala sam mačka uništitelja, karanfil, gladiole i petunije su zaplatile, u ulozi kreveta, toaleta i stepenica. Ali na ovo čovek ne može da se ljuti, šećerko mali-veliki. :heart:

trebalo bi da smo uparili Silu..........................kuju koja je odgajana u Grckoj i dosla je na parenje.........................

potice iz legla Mile i Mede Romanijskog......................Mila je cerka Lune i Soguna..........................""devojka ""je zadovoljila sve kriterijume i nadamo se da ce buiti nosilac kluba u Grckoj .........................odgajana je odlicno i pokazala potencijal ....................................................proporcijalna ,sa snaznim ekstremitetima ................odlicno izuglovanim ............visine u grebenu preko 65......................snaznog vrata ,krupne glave ...........................

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/sil1b.jpg/]
sil1b.jpg
[/URL]

zbog nje smo opet uparili Milu...................ostenila 8 zenki i 1-nog muzjaka......................................sve devojke ce biti udomljene uz uslov parenja sa Vukom

otac Medo................

i sva zenska stenad bice uparena sa Vukom

slike Milinih stenadi slede...............................u nemogucnosti smo da slikamo jer kuja ne dozvoljava pristup a stenci su u prirodnom stanistu...................i nadamo se da ce vecina preziveti.....

pozdrav sa brda.................

ps................vazeci mail batabrdo@gmail.com .....

stenad Mile.......

otac Medo Romanijski

a ovako bi trebalo da izgledaju kad odrastu uz normalno odgajanje za godinu dana....................

ovo je Sila......./majka Mila otac Medo Romanijski/ i nadamo se da ce biti uparena sa Vukom ................

nadamo se da nam je uparena i Luna...............

a Aba sa sigurnoscu.......................

Back