Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,imam jedno pitanje.Da li je moguce da stenetu "dosade" granule?Jela je Eukanubu i juce je prestala da je jede.Davao sam joj i Trainer granule,ni njih nije htela.Dok piletinu i pirinac jede bez problema i sve ostalo sto nisu granule jede...
Sasvim moguce. Treba im menjati povremeno. A jesi li razmisljao o BARF-u? (Bones And Raw Food-kosti i sirova hrana) Moje zivotinje, i psi i macak, mnogo bolje izgledaju kad imam uzoraka od trihinoskopije, u prevodu, sveze sirove svinjetine.
Ljudi,imam jedno pitanje.Da li je moguce da stenetu "dosade" granule?Jela je Eukanubu i juce je prestala da je jede.Davao sam joj i Trainer granule,ni njih nije htela.Dok piletinu i pirinac jede bez problema i sve ostalo sto nisu granule jede...
и мом псу је досадило, па сам пчо грануле д ајој мешам са неком храном од које поприми мирис,а и укус.. а касније је скроз престал да једе грануле.. сада једе пилећа леђа са пиринчем и понеким поврћем и јајетом...
mimi's mom,zašto bundi ne skineš telefon
GATE 4, да ли ћеш прошетати пса до обреновачке изложбе у недељу? можда ћу свратити са Јаном, па да видим Рину..![]()
A,kad je izlozba,mislim u koliko sati pocinje?Ako budem imao prevoz dolazim,posto nisam u Obrenovcu,nego mesto pored....
Poslao sam ti zahtev na fb,pa cemo se tamo dogovoriti...мислио сма да си баш у Обреновцу..
Почиње још у 7, ал за нас који нисмо излагачи најбоље да се појавимо око пола 10, 10... иначе, изложба је поред стадиона Радничког.